Asus X540MA-F543 nie mogę zainstalować sterowników

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Awatar użytkownika
grys

Użytkownik

Asus X540MA-F543 nie mogę zainstalować sterowników

Post24 gru 2025, 14:38

W laptopie Asus X540MA-F543MA kilka dni temu znikły sterowniki do wifi i bluetooth i nie mogę ich zainstalować, bo zawsze na koniec instalacji pojawia się komunikat o niepowodzeniu (drugi zrzut poniżej - z wykrzyknikiem). Próbowałem różnych wersji sterowników, ale zawsze ten sam problem.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Podłączenie zewnętrznych urządzeń na usb z wifi i próba instalacji sterowników z dysku także jest ten sam efekt. Po włączeniu bluetooth w menedżerze urządzeń pojawiły się 3 "Nieznane urządzenia" związane z bluetooth.

Obrazek

Wyszukiwanie urządzeń bluetooth działa, bo coś wyszukuje i łączy się (np. połączył się z myszką BT):

Obrazek

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników w pełnym rozmiarze.

Resetowałem sieć, próbowałem coś zdziałać w trybie awaryjnym, ale bez powodzenia.
Nie wiem co powoduje ten błąd przy instalacji sterowników i jak go rozwiązać, ale wolałbym nie instalować systemu od nowa.

• Reklama

Wróć do „Problemy”