Mój komputer ma prawie 10 lat i WINDOWS 98 miałem instalowany, żeby starsze gry chodziły...
Po prostu dokonaj formatu partycji C.
Mój komputer ma prawie 10 lat i WINDOWS 98 miałem instalowany, żeby starsze gry chodziły...
kominekl pisze:Mój komputer ma prawie 10 lat i WINDOWS 98 miałem instalowany, żeby starsze gry chodziły...
Po prostu dokonaj formatu partycji C.
Ok. WIN XP na tym nie ucierpi?
kominekl pisze:Ok. WIN XP na tym nie ucierpi?
A czy Windows XP/elementy Windowsa XP jest/są na partycji C?
Nie wiem. Wiem tylko, że na partycji C jest WIN 98, a na partycji D jest WIN XP.
kominekl pisze:Nie wiem. Wiem tylko, że na partycji C jest WIN 98, a na partycji D jest WIN XP.
Dokonaj formatu. Skutki nie będą tragiczne.
Arcadio Morello pisze:Wystarczy, że kliknę prawym przyciskiem myszki na partycję C i kliknę formatuj? Może być zaznaczoną opcja "szybkie formatowanie"?
kominekl pisze:Arcadio Morello pisze:Wystarczy, że kliknę prawym przyciskiem myszki na partycję C i kliknę formatuj? Może być zaznaczoną opcja "szybkie formatowanie"?
Może być.
Coś innego proponujesz? Czy taki sposób wystarczy?
Arcadio Morello pisze:Witam.
Chciałem sformatować partycję C na której jest WINDOWS 98SE i pojawia się taki komunikat: "System Windows nie był w stanie dokończyć formatowania". W takiej sytuacji co mam zrobić?
kominekl pisze:Arcadio Morello pisze:Witam.
Chciałem sformatować partycję C na której jest WINDOWS 98SE i pojawia się taki komunikat: "System Windows nie był w stanie dokończyć formatowania". W takiej sytuacji co mam zrobić?
Z poziomu nieuruchomionego systemu.
Czyli? Chciałem sformatować partycje przy uruchomionym WIN XP.. Możesz jaśniej? W trybie awaryjnym?
kominekl pisze:Czyli? Chciałem sformatować partycje przy uruchomionym WIN XP.. Możesz jaśniej? W trybie awaryjnym?
Proponowałbym do tego użyć Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Ok. Jak mam użyć tego programy? Dzięki niemu sformatuję partycję C?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości