Jak usunąć program mks_vir 2k7 Demo ? (logi)

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post28 lip 2012, 12:02

weszliśmy d
o trybu awaryjnego bo tak mi radziłeś tak. No i i teraz po wykonaniu tej czynności ja stwierdziłem, że tam się moim zdaniem nic nie zmieniło prawda, już nie pamiętasz ? Po czym ty stwierdziłeś, że są tam zmiany pewnych opcji. Na co ja odparłem żebyś powiedział co to za zmiany. No, ale ty nie chcesz mi tego przecież powiedzieć.
Dlaczego ? - nie rozumiem.

Są to zmiany niewidoczne dla oka. W Biblii chyba o tym jest.

Trzymam za słowo.

Tylko ściskaj mocno ;) .

Znaczy sama ta opcja Uruchom jako... jest, tylko, że nie działa dla trybu wbudowanego Admina, tak dobrze zrozumiałem ?

U mknie na Windows nie ma. Zresztą na Windows XP to nie występuję.

No brawo zgadłeś! Dokładnie tak.

Niezwykłe ;) .

Jeśli chodzi o dokładne dane o plikach video to tutaj może być spory problem. Jest tych plików naprawdę wiele i co musiałbym dla każdego z osobna to podawać nie

Podaj co tylko możesz, ale dla przykładowego wideo problematycznego.

Nie było moją intencją obrażanie ciebie, jeśli tak to przepraszam :oops:
Myślisz, że nie próbowałem tego szukać - mylisz się, jednak ciężko jest coś znaleźć dlatego m.in. pytam tutaj.

A ja się nie gniewam :D .

Jak zwykle wyrażasz się wymijająco, dziękuję bardzo.

To prosta odpowiedź. Co w Niej wymijającego? Krótko i zrozumiale.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

Awatar użytkownika
manitu

Użytkownik

Post28 lip 2012, 21:39

kominekl pisze:No brawo zgadłeś! Dokładnie tak.

Niezwykłe ;) .

Ale prawdziwe.
Chcesz powiedzieć, że mój napęd DVD jest przyczyną tych błędów ? Nie sądzę, całkiem niedawno go zakładałem. Nigdy też mnie nie zawodził. Jest to napęd typu HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N. Nie myślę, że to nie jest wina napędu. No bo co jest objawem źle pracującego napędu, może mi powiesz ? No ja myślę, że np. w ogóle nie czyta tych płyt, albo jest innego typu niż płyta itp. Nie raczej w to wątpię. Chociaż mogę się mylić, nie jestem specem od napędów.

Jeśli chodzi o dokładne dane o plikach video to tutaj może być spory problem. Jest tych plików naprawdę wiele i co musiałbym dla każdego z osobna to podawać nie

Podaj co tylko możesz, ale dla przykładowego wideo problematycznego.

Daję dwa przykłady z tych źle wyświetlonych miniatur w pierwszej klatce. Nazwy wykreśliłem bo to bez znaczenia:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
i Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników przykład.

Nie było moją intencją obrażanie ciebie, jeśli tak to przepraszam :oops:
Myślisz, że nie próbowałem tego szukać - mylisz się, jednak ciężko jest coś znaleźć dlatego m.in. pytam tutaj.

A ja się nie gniewam :D .

He, he :D dziękuję! :D ;)

Próbowałem również ściągnąć tę biblię, ale na stronie którą podałeś są jakieś limity transferu do 1 MB za darmo. Ten plik waży 1,59 MB i trzeba wysłać SMS.
Ja nie korzystałem i nie korzystam z telefonii komórkowej, a więc po prostu nie mogę tego pobrać.
Jeśli możesz, podaj jakiś inny link do tego pliku.

Pobrałem również rekomendowany program do wypalania Ashampoo Burning Studio i nawet nagrałem nim te pliki na DVD wraz z plikiem Thumbs.db. I co się okazało - dla widoku miniatur nic się nie zmieniło. Jest dokładnie tak samo.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post28 lip 2012, 22:49

Chcesz powiedzieć, że mój napęd DVD jest przyczyną tych błędów ? Nie sądzę, całkiem niedawno go zakładałem. Nigdy też mnie nie zawodził. Jest to napęd typu HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N. Nie myślę, że to nie jest wina napędu. No bo co jest objawem źle pracującego napędu, może mi powiesz ? No ja myślę, że np. w ogóle nie czyta tych płyt, albo jest innego typu niż płyta itp. Nie raczej w to wątpię. Chociaż mogę się mylić, nie jestem specem od napędów.

Chwilowa zmiana napędów przydałaby się żeby wykluczyć problem z napędem.

Daję dwa przykłady z tych źle wyświetlonych miniatur w pierwszej klatce. Nazwy wykreśliłem bo to bez znaczenia:

Podaj mi tekstowo tylko format, podtyp wideo i audio.

Użyj Google, bo w końcu to piractwo.

Pobrałem również rekomendowany program do wypalania Ashampoo Burning Studio i nawet nagrałem nim te pliki na DVD wraz z plikiem Thumbs.db. I co się okazało - dla widoku miniatur nic się nie zmieniło. Jest dokładnie tak samo.

Wykluczone.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

Awatar użytkownika
manitu

Użytkownik

Post28 lip 2012, 23:37

kominekl pisze:Daję dwa przykłady z tych źle wyświetlonych miniatur w pierwszej klatce. Nazwy wykreśliłem bo to bez znaczenia:

Podaj mi tekstowo tylko format, podtyp wideo i audio.

No przecież wszystko masz tam napisane, nie czytasz uważnie.
A skąd ja ci wezmę podtyp, może znasz jakiś soft który pokazał by to o co chodzi ? :idea:

Użyj Google, bo w końcu to piractwo.

Co ty nazywasz piractwem ?

Wykluczone.

Co niby jest wykluczone ?? :?:

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post29 lip 2012, 11:17

No przecież wszystko masz tam napisane, nie czytasz uważnie.
A skąd ja ci wezmę podtyp, może znasz jakiś soft który pokazał by to o co chodzi ?

Chodzi o to, czy to np. XVID (czy inne). Tym razem pominę kolejne głupie insynuacje.

Teoretycznie powinieneś tę książkę kupić.

Wykluczone, że to problem z programem.

Awatar użytkownika
manitu

Użytkownik

Post29 lip 2012, 14:06

kominekl pisze:No przecież wszystko masz tam napisane, nie czytasz uważnie.
A skąd ja ci wezmę podtyp, może znasz jakiś soft który pokazał by to o co chodzi ?

Chodzi o to, czy to np. XVID (czy inne). Tym razem pominę kolejne głupie insynuacje.

Nie będę wielkodusznie reagował na te zaczepki, ale... nie rób tego więcej!
Wstawiam tutaj jeszcze dwa screeny z tych miniatur, mam nadzieję, że znajdziesz tam to co chcesz:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników i Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Teoretycznie powinieneś tę książkę kupić.

Czy możesz mi przesłać ten plik z w formie .rar lub .zip ? No chyba, że plik ten jest rzeczywiście piracki, ale to przecież ty mi go zaproponowałeś. Co ja mogę mieć z tym wspólnego - przecież nic o tym nie wiem, o ile tak w istocie jest ?, Jaki ja mogę mieć na to wpływ ?

Wykluczone, że to problem z programem.

No tak problemu z Nero rzeczywiście chyba nie ma.
Ale wracając jeszcze do miniatur. Już to tutaj chyba mówiłem, że jak kiedyś wchodziłem na to swoje drugie konto Admina, które utworzyłem to przy okazji sprawdziłem jak wyglądają tam te miniatury. Włożyłem dysk DVD do napędu i ku mojemu zaskoczeniu wszystko było tam dobrze. O czym to może świadczyć ?

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post29 lip 2012, 15:35

Nie będę wielkodusznie reagował na te zaczepki, ale... nie rób tego więcej

To Ty zaczynasz sugerując, ze nie czytam z uwagą, czego Ty nie robisz, bo mówiłem, że chce tekstowe szczegóły o wideo. Nieistotne już - szczegóły dalej.

Czy możesz mi przesłać ten plik z w formie .rar lub .zip ? No chyba, że plik ten jest rzeczywiście piracki, ale to przecież ty mi go zaproponowałeś. Co ja mogę mieć z tym wspólnego - przecież nic o tym nie wiem, o ile tak w istocie jest ?, Jaki ja mogę mieć na to wpływ ?

Mówię o tej książce -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.

Już to tutaj chyba mówiłem, że jak kiedyś wchodziłem na to swoje drugie konto Admina, które utworzyłem to przy okazji sprawdziłem jak wyglądają tam te miniatury. Włożyłem dysk DVD do napędu i ku mojemu zaskoczeniu wszystko było tam dobrze. O czym to może świadczyć ?

Uszkodzony root konta. Zresetuj konto (dane prywatne zgraj na dysk zewnętrzny i utwórz nowe).

Awatar użytkownika
manitu

Użytkownik

Post29 lip 2012, 16:21

kominekl pisze:Mówię o tej książce -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.

To jest szukanie dziury w całym. Wiesz, jak ja bym przeczytał tę książkę, a zwłaszcza ją zrozumiał to byłbym najszczęśliwszym człowiekiem na świecie - wiedziałbym przecież już wszystko i nie musiałbym nigdzie na żadnym forum zadawać żadnych pytań. To jest swoista sielanka - myślę, że nie ma ludzi którzy wiedzą wszystko. Musiałbym być kimś porównywalnym z twórcą tego systemu - wiesz kogo mam na myśli, póki co nie jestem kimś takim.
Nie rozumiem dlaczego tak utrudniasz tę sprawę odsyłając mnie do tej książki której efekt użycia jest wcale nie jest taki pewny, a na pewno czasochłonny, zamiast po prostu powiedzieć krótko a zrozumiale w czym jest rzecz.

Czyli rozumiem, że nie da rady z tym przesłaniem pliku w formie paczki np. .zip?

Już to tutaj chyba mówiłem, że jak kiedyś wchodziłem na to swoje drugie konto Admina, które utworzyłem to przy okazji sprawdziłem jak wyglądają tam te miniatury. Włożyłem dysk DVD do napędu i ku mojemu zaskoczeniu wszystko było tam dobrze. O czym to może świadczyć ?

Uszkodzony root konta. Zresetuj konto (dane prywatne zgraj na dysk zewnętrzny i utwórz nowe).

Ale w związku z czym ten reset konta ? - miniatur czy w ogóle kont. Brzmi to jak dla mnie poważnie wręcz groźnie - nigdy czegoś takiego nie robiłem.
Chcesz powiedzieć, że konto na którym teraz jestem jest w jakiś (jaki ?) sposób uszkodzone i to ? ma być przyczyną tych zniekształceń w miniaturach - tak ?
Czy wywnioskowałeś to z tych podanych przeze mnie screenów - tak ?

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post29 lip 2012, 16:42

To jest szukanie dziury w całym. Wiesz, jak ja bym przeczytał tę książkę, a zwłaszcza ją zrozumiał to byłbym najszczęśliwszym człowiekiem na świecie - wiedziałbym przecież już wszystko i nie musiałbym nigdzie na żadnym forum zadawać żadnych pytań. To jest swoista sielanka - myślę, że nie ma ludzi którzy wiedzą wszystko. Musiałbym być kimś porównywalnym z twórcą tego systemu - wiesz kogo mam na myśli, póki co nie jestem kimś takim.
Nie rozumiem dlaczego tak utrudniasz tę sprawę odsyłając mnie do tej książki której efekt użycia jest wcale nie jest taki pewny, a na pewno czasochłonny, zamiast po prostu powiedzieć krótko a zrozumiale w czym jest rzecz.

Ta książka zaprocentuje na przyszłość. Dzięki niej nie będziesz zadawał lamerskich pytań. Trzeba czytać, a nei iść na łatwiznę.

Czyli rozumiem, że nie da rady z tym przesłaniem pliku w formie paczki np. .zip?

Jak chcesz to sobie po prostu ściągnij tą książkę wyszukując w Google (wyskakuje kilkaset tysięcy wyników), ale żeby nie było nie namawiam Cię do piractwa ;) .

Ale w związku z czym ten reset konta ? - miniatur czy w ogóle kont. Brzmi to jak dla mnie poważnie wręcz groźnie - nigdy czegoś takiego nie robiłem.
Chcesz powiedzieć, że konto na którym teraz jestem jest w jakiś (jaki ?) sposób uszkodzone i to ? ma być przyczyną tych zniekształceń w miniaturach - tak ?

Uszkodzony root konta, więc naprawienie Go jest nierealne. Wyedytowanie jest czasem możliwe, ale nie w tym przypadku. Zrób reset. Wnioski wyciągam z:

Włożyłem dysk DVD do napędu i ku mojemu zaskoczeniu wszystko było tam dobrze. O czym to może świadczyć ?

Awatar użytkownika
manitu

Użytkownik

Post29 lip 2012, 17:01

kominekl pisze:Czyli rozumiem, że nie da rady z tym przesłaniem pliku w formie paczki np. .zip?

Jak chcesz to sobie po prostu ściągnij tą książkę wyszukując w Google (wyskakuje kilkaset tysięcy wyników), ale żeby nie było nie namawiam Cię do piractwa ;) .

Myślisz, że nie szukałem. Wcale nie tak łatwo jest coś takiego znaleźć.

nie w tym przypadku. Zrób reset. Wnioski wyciągam z:

Włożyłem dysk DVD do napędu i ku mojemu zaskoczeniu wszystko było tam dobrze. O czym to może świadczyć ?

No i teraz mi o tym mówisz. Łatwo ci powiedzieć. Mnie o wiele trudniej wykonać. I co znów mi nie powiesz co i jak ?
Ja o tym mówiłem, a raczej trąbiłem kilka czy kilkanaście postów temu. Ale nieważne.
Skąd wiesz, że to właśnie root czyli konto Admina jest uszkodzone. To na którym teraz jestem ?
I czy to jest właśnie przyczyną tych zniekształceń ? Coś musiało być przekręcone podczas tych wszystkich operacji z kontami, wcześniej u mnie przecież tego nie było.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post29 lip 2012, 20:16

Myślisz, że nie szukałem. Wcale nie tak łatwo jest coś takiego znaleźć.

Masz -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.

I czy to jest właśnie przyczyną tych zniekształceń ? Coś musiało być przekręcone podczas tych wszystkich operacji z kontami, wcześniej u mnie przecież tego nie było.

Właśnie sobie odpowiedziałeś.

No i teraz mi o tym mówisz. Łatwo ci powiedzieć. Mnie o wiele trudniej wykonać. Ja o tym mówiłem, a raczej trąbiłem kilka czy kilkanaście postów temu. Ale nieważne.

Już mówiłem, jak byś pisał zwięźle, a solidnie to byśmy już dawniej to wykryli.

I co znów mi nie powiesz co i jak ?

Przecież już napisałem. Zresetuj konto (dane prywatne zgraj na dysk zewnętrzny i utwórz nowe).

Awatar użytkownika
manitu

Użytkownik

Post30 lip 2012, 21:32

kominekl pisze:Myślisz, że nie szukałem. Wcale nie tak łatwo jest coś takiego znaleźć.

Ten plik jest przecież nieosiągalny lub został usunięty. Przecież pisze pod tym linkiem, że coś tam zostało usunięte. Sprawdziłem to, pobrałem i wyświetla mi, że plik .pdf jest uszkodzony lub nie istnieje.
Czy ty to sprawdziłeś ?
Podaj jeszcze inny link.

Właśnie sobie odpowiedziałeś.

Ja nieświadomie wykonywałem tylko polecenia, które mi podawałeś. Litości!, powiesz mi co tam było zrobione i gdzie tkwi ewentualny błąd czy coś z tych rzeczy ?

Posłuchaj uważnie, bo nie będę powtarzać:
Ja jak już wiele o tym mówiłem na samym początku utworzyłem konto Admina (i to chyba była nieszczęsna pomyłka - dzis już to wiem) zastępując swoje domyślne konto ( choć dzisiaj już tego niestety nie pamiętam tam chyba nie było konta, ale miałem wtedy dostęp do wszystkich opcji w Kontach uż. dla zwykłego usera, teraz dla usera tak nie jest) tym nowym tak.
Gdybym tego nie zrobił, tylko utworzył inne, oddzielne konto to w ogóle prawdopodobnie żadnego problemu by nie było, bo przełączył bym się na tamto konto i już.
Ale stało się, i teraz pytam raz jeszcze i ostatecznie - czy jest jakikolwiek sposób by przywrócić tamten stan rzeczy ? Na domyślnego usera z prawami Administratora - bo tak chyba u mnie było jak instalowałem coś lub pobierałem wtedy to nie było żadnych pytań o uprawnienia Administratora. Teraz dla zwykłego takie komunikaty są.

Pytanie dodatkowe: ewentualny reset konta oznacza powrót do jakiej postaci konta domyślnego, czy tego samego tyle, że odnowionego ?

Jeśli chodzi już o sam ten reset uszkodzonego konta root, nie jest wcale takie oczywiste, że jest to prawdą. Nie wiem skąd stawiasz tak kategoryczną diagnozę tego. Sprawdziłem to ponownie na innym koncie i okazało się, że kilka z tych wadliwych miniatur poprawiło się i jest dobrze, ale inne - kilka miniatur .avi też są tam niepoprawne.
Czyli to by chyba wykluczało tę tezę o uszkodzeniu konta ? Chyba, że ty wiesz o istnieniu czegoś co dobitnie na to jednak wskazuje ?
Nie wiem skąd ci się wziął ten zewnętrzny dysk twardy - snujesz takie przypuszczenia, że ja go posiadam ?
Otóż nie posiadam takiego dysku w tej chwili.
Jeśli chodzi o same dane i ich kopiowanie z kont - to wiesz dla ciebie pewnie to łatwizna, ja nigdy tego nie robiłem a więc musisz zrozumieć że mam tu pewne opory. Obarczasz mnie wielką odpowiedzialnoscią i ekspercką znajomością rzeczy.
Tutaj pewnie pomocna byłaby ta biblia - mam nadzieję, że tam też jest to opisane.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post30 lip 2012, 22:23

Ten plik jest przecież nieosiągalny lub został usunięty. Przecież pisze pod tym linkiem, że coś tam zostało usunięte. Sprawdziłem to, pobrałem i wyświetla mi, że plik .pdf jest uszkodzony lub nie istnieje.
Czy ty to sprawdziłeś ?
Podaj jeszcze inny link.

Sam to wrzucałem.

Ja nieświadomie wykonywałem tylko polecenia, które mi podawałeś. Litości!, powiesz mi co tam było zrobione i gdzie tkwi ewentualny błąd czy coś z tych rzeczy ?

Tam nei podawałem Ci żadnych instrukcji. Sam coś tam zmieniłeś.

Ja jak już wiele o tym mówiłem na samym początku utworzyłem konto Admina (i to chyba była nieszczęsna pomyłka - dzis już to wiem) zastępując swoje domyślne konto ( choć dzisiaj już tego niestety nie pamiętam tam chyba nie było konta, ale miałem wtedy dostęp do wszystkich opcji w Kontach uż. dla zwykłego usera, teraz dla usera tak nie jest) tym nowym tak.
Gdybym tego nie zrobił, tylko utworzył inne, oddzielne konto to w ogóle prawdopodobnie żadnego problemu by nie było, bo przełączył bym się na tamto konto i już.
Ale stało się, i teraz pytam raz jeszcze i ostatecznie - czy jest jakikolwiek sposób by przywrócić tamten stan rzeczy ?

Wystarczy usunąć to konto i działać na tym głównym.

ewentualny reset konta oznacza powrót do jakiej postaci konta domyślnego, czy tego samego tyle, że odnowionego ?

Napisałem, że to tworzenie konta od nowa.

Jeśli chodzi już o sam ten reset uszkodzonego konta root, nie jest wcale takie oczywiste, że jest to prawdą. Nie wiem skąd stawiasz tak kategoryczną diagnozę tego. Sprawdziłem to ponownie na innym koncie i okazało się, że kilka z tych wadliwych miniatur poprawiło się i jest dobrze, ale inne - kilka miniatur .avi też są tam niepoprawne.

Reset jest prosty, więc warto Go sprawdzić.

Nie wiem skąd ci się wziął ten zewnętrzny dysk twardy - snujesz takie przypuszczenia, że ja go posiadam ?

Nie napisałem, że chodzi o dysk twardy, tylko zewnętrzny, czyli na przykład pendrive.

Jeśli chodzi o same dane i ich kopiowanie z kont - to wiesz dla ciebie pewnie to łatwizna, ja nigdy tego nie robiłem a więc musisz zrozumieć że mam tu pewne opory. Obarczasz mnie wielką odpowiedzialnoscią i ekspercką znajomością rzeczy.

Kopiuj/wklej nie wymaga dużej wiedzy.

Tutaj pewnie pomocna byłaby ta biblia - mam nadzieję, że tam też jest to opisane.

Najpierw opanuj podstawy działania systemu, a dopiero potem wyciągaj wnioski i zadawaj pytania z zakresu rozszerzonego.

Awatar użytkownika
manitu

Użytkownik

Post31 lip 2012, 08:42

kominekl pisze:Ten plik jest przecież nieosiągalny lub został usunięty. Przecież pisze pod tym linkiem, że coś tam zostało usunięte. Sprawdziłem to, pobrałem i wyświetla mi, że plik .pdf jest uszkodzony lub nie istnieje.
Czy ty to sprawdziłeś ?
Podaj jeszcze inny link.

Sam to wrzucałem.

Podałeś mi link do pliku, którego nie ma ? I o tym wiedziałeś ? Nie rozumiem tego ?
No to daj jeszcze innego linka, jak możesz osiągalnego tym razem.

Ale stało się, i teraz pytam raz jeszcze i ostatecznie - czy jest jakikolwiek sposób by przywrócić tamten stan rzeczy ?

Wystarczy usunąć to konto i działać na tym głównym.

No dobrze mogę usunąć, ale co wtedy z wszystkim co się na tym koncie znajduje. Zależy mi przecież by to zostało zachowane.

Reset jest prosty, więc warto Go sprawdzić.

No dobrze reset mogę zrobić, ale najpierw wypadałoby wiedzieć z jakiej przyczyny mam go wykonać. Podaj konkrety nie ogólniki.
I powiedz jak wykonać reset krok po kroku.

Nie napisałem, że chodzi o dysk twardy, tylko zewnętrzny, czyli na przykład pendrive.

To na przyszłośc wyrażaj się jaśniej. Pendrive-a nie mam.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post31 lip 2012, 11:58

Podałeś mi link do pliku, którego nie ma ? I o tym wiedziałeś ? Nie rozumiem tego ?
No to daj jeszcze innego linka, jak możesz osiągalnego tym razem.

Wrzuciłem tę książkę przed chwilą na serwer u mnie działa. Dam Ci jeszcze jeden, ale nie powinniśmy tego robić, gdyż to niemoralne -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.

No dobrze mogę usunąć, ale co wtedy z wszystkim co się na tym koncie znajduje. Zależy mi przecież by to zostało zachowane.

To na czym ci zależy przenieś na pamięć zewnętrzną.

No dobrze reset mogę zrobić, ale najpierw wypadałoby wiedzieć z jakiej przyczyny mam go wykonać. Podaj konkrety nie ogólniki.
I powiedz jak wykonać reset krok po kroku.

Przyczyna jest uszkodzenie root`u konta. Nie wiadomo do końca w jakim stopniu to się stało, lecz na pewno się stało. Krok po kroku już wytłumaczyłem. Po prostu usuń konto i utwórz je ponownie. Nie wiesz co zrobić to już my Ci nie pomożemy. Działania, które wykonujemy to już wyższa informatyka, więc jeśli nie wiesz co i jak to najpierw podstawy, dopiero potem więcej. Ja już swoją pracę skończyłem dawno temu. Ponadto wyrażaj się z trochę większym szacunkiem, gdyż nie zamierzam współpracować z niekulturalnymi i aroganckimi ludźmi.

To na przyszłośc wyrażaj się jaśniej. Pendrive-a nie mam.

To sobie pożycz lub zgraj na płytę.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”