Niedziałające shifty

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
Hanzer

Użytkownik
Posty: 12
Rejestracja: 07 maja 2013, 22:46

Niedziałające shifty

Post07 maja 2013, 22:58

Witam panów/panie. Mam problem gdyż moje oba shifty nie działają, ale w bardzo dziwny sposób. Gdy chcę użyć shifta na jednej z literek (od A do Z) to nie pokazuje mi sie chciana duża literka, lecz gdy puszczę shifta, literka się pojawia (w dodatku pojawia sie tyle razy ile w nią kliknąłem) ale literka jest mała. Ale gdy używam shifta na innych klawiszach na przykład: ,./'\[];=-1234 itp. to shift działa bez zarzutów. ale to nie koniec problemów. gdy gram w jakąś grę, to gdy chcę się poruszać za pomocą klawiszy WSAD to mój bohater porusza się ale... robi jeden krok, potem staje, i znów robi krok, i tak cały czas. gdy chcę coś podnieść (tutaj za pomocą klawisza E) muszę wcisnąć odpowiedni klawisz kilka razy by to zrobił. no i ten problem występuje, uwaga, TYLKO i WYŁĄCZNIE w klawiszach z literkami. inne klawisze (1,2,3 itp.) działają normalnie podczas gry, więc sądzę że jest to wina tych oto właśnie shiftów. jeszcze chciałbym się czymś z wami podzielić, gdy gram z CAPS LOCKIEM włączonym, to gra tak jakby ''lepiej'' chodzi, lecz i tak i tak bohater potrafi się ''przyciąć''. Błagam was mili ludzie o pomoc. ah tak, posiadam laptopa. gram na nim, pracuję i surfuję. i jeszcze jedno, podłączyłem inną klawiaturę pod USB i problem jest nadal ten sam. proszę o pomoc, dziękuję.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 21305
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Niedziałające shifty

Post08 maja 2013, 00:02

Najpierw zreinstaluj klawiaturę poprzez menedżer urządzeń, usuń ją tam i restart, po nim powinna na nowo się zainstalować. Tylko najpierw na wszelki wypadek usuń hasło logowania do komputera, abyś mógł się po nim poruszać.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator
Posty: 13381
Rejestracja: 30 lis 2008, 00:40

Niedziałające shifty

Post08 maja 2013, 11:28

Jeżeli p/w porada nie pomoże sprawdź jeszcze:

1. kombinację klawiszy Ctrl + Shift lub 5xShift.
2. Start --> Panel sterowania --> Region i język - Zmień klawiatury --> Polski (Polska) - Polski (programisty).
Zastosuj --> OK.

kliknij aby powiększyć:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

3. Menedżer urządzeń czy są jakieś żółte wykrzykniki lub znaki zapytania.
Być może musisz zainstalować sterowniki do klawiatury...

Inne przyczyny które mogą powodować ten problem:
1. przejęcie funkcji klawiszy przez jakąś aplikację/grę.
2. wirus/wirusy :(
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Hanzer

Użytkownik
Posty: 12
Rejestracja: 07 maja 2013, 22:46

Niedziałające shifty

Post09 maja 2013, 11:04

Niestety żaden z tych sposobów nie zadziałał :c ale przyznam sie że jeszcze nie sprawdzałem sposobu z reinstalacją klawiatury. Troszke sie boję... no ale jak mus to mus.

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+
Posty: 9744
Rejestracja: 13 lis 2008, 18:07
Lokalizacja: Sosnowiec

Niedziałające shifty

Post09 maja 2013, 11:16

Klawiatura laptopa nie była kiedyś zalana ?

Hanzer

Użytkownik
Posty: 12
Rejestracja: 07 maja 2013, 22:46

Niedziałające shifty

Post09 maja 2013, 14:48

nie, nigdy
EDIT
właśnie z reinstalowałem klawiaturę i problem nadal pozostał

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator
Posty: 13381
Rejestracja: 30 lis 2008, 00:40

Niedziałające shifty

Post09 maja 2013, 14:56

Inne przyczyny które mogą powodować ten problem:
1. przejęcie funkcji klawiszy przez jakąś aplikację/grę.
2. wirus/wirusy :(


Sprawdzałeś czy funkcje klawiszy nie zostały przejęte przez inną aplikację/program/grę ?
Sprawdzałeś czy nie ma wirusów ?

Dokładniejsze sprawdzenie na wirusy.

Wrzuć logi z:
OTL (OTL.txt + Extras.txt) --> http://www.hotfix.pl/obsluga-programu-otl-a143.htm
TDSSKiller --> http://www.hotfix.pl/instrukcja-obslugi ... r-a341.htm
Logi wklej na: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Wcześniej możesz sprawdzić przywracanie systemu z datą zanim pojawił się problem.
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Posty: 5855
Rejestracja: 27 lis 2011, 14:25
Lokalizacja: Pasztowa Wola Kolonia.
Kontaktowanie:

Niedziałające shifty

Post09 maja 2013, 21:42

XMan pisze:
Inne przyczyny które mogą powodować ten problem:
1. przejęcie funkcji klawiszy przez jakąś aplikację/grę.
2. wirus/wirusy :(


Sprawdzałeś czy funkcje klawiszy nie zostały przejęte przez inną aplikację/program/grę ?
Sprawdzałeś czy nie ma wirusów ?

Dokładniejsze sprawdzenie na wirusy.

Wrzuć logi z:
OTL (OTL.txt + Extras.txt) --> http://www.hotfix.pl/obsluga-programu-otl-a143.htm
TDSSKiller --> http://www.hotfix.pl/instrukcja-obslugi ... r-a341.htm
Logi wklej na: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Wcześniej możesz sprawdzić przywracanie systemu z datą zanim pojawił się problem.


W takim razie przenieście go do mnie. To raczej infekcja.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

Hanzer

Użytkownik
Posty: 12
Rejestracja: 07 maja 2013, 22:46

Niedziałające shifty

Post10 maja 2013, 21:59


Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Posty: 5855
Rejestracja: 27 lis 2011, 14:25
Lokalizacja: Pasztowa Wola Kolonia.
Kontaktowanie:

Niedziałające shifty

Post10 maja 2013, 23:01

"OptimizerPro1" = OptimizerPro1
"{86D4B82A-ABED-442A-BE86-96357B70F4FE}" = Ask Toolbar
"{980A182F-E0A2-4A40-94C1-AE0C1235902E}" = Pando Media Booster
"{79A765E1-C399-405B-85AF-466F52E918B0}" = Ask Toolbar Updater
"{79A765E1-C399-405B-85AF-466F52E918B0}" = système de mise à jour de Ask Toolbar Updater
"uTorrentControl2 Toolbar" = uTorrentControl2 Toolbar
"NIS" = Norton Internet Security
"McAfee Security Scan" = McAfee Security Scan Plus
"free-downloads.net Toolbar" = free-downloads.net Toolbar
"BabylonToolbar" = Babylon toolbar on IE


Odinstaluj. Następnie użyj tego i Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.

Logi.


Uruchom OTL -> w oknie Własne opcje skanowania/skrypt wklej:

:OTL

IE:64bit: - HKLM\..\SearchScopes,DefaultScope = {6A1806CD-94D4-4689-BA73-E35EA1EA9990}
IE:64bit: - HKLM\..\SearchScopes\{0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A}: "URL" = Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników{searchTerms}&FORM=IE8SRC
IE - HKLM\..\URLSearchHook: {687578b9-7132-4a7a-80e4-30ee31099e03} - C:\Program Files (x86)\uTorrentControl2\prxtbuTor.dll (Conduit Ltd.)
IE - HKLM\..\URLSearchHook: {ecdee021-0d17-467f-a1ff-c7a115230949} - C:\Program Files (x86)\free-downloads.net\tbfree.dll (Conduit Ltd.)
IE - HKLM\..\SearchScopes,DefaultScope = {6A1806CD-94D4-4689-BA73-E35EA1EA9990}
IE - HKLM\..\SearchScopes\{0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A}: "URL" = Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników{searchTerms}&form=SMSTDF&pc=MASM&src=IE-SearchBox
IE - HKLM\..\SearchScopes\{afdbddaa-5d3f-42ee-b79c-185a7020515b}: "URL" = Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników{searchTerms}&SearchSource=4&ctid=CT1098640
IE - HKU\S-1-5-21-2320058305-2107136459-2903585659-1001\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
IE - HKU\S-1-5-21-2320058305-2107136459-2903585659-1001\..\URLSearchHook: {00000000-6E41-4FD3-8538-502F5495E5FC} - C:\Program Files (x86)\Ask.com\GenericAskToolbar.dll (Ask)
IE - HKU\S-1-5-21-2320058305-2107136459-2903585659-1001\..\URLSearchHook: {687578b9-7132-4a7a-80e4-30ee31099e03} - C:\Program Files (x86)\uTorrentControl2\prxtbuTor.dll (Conduit Ltd.)
IE - HKU\S-1-5-21-2320058305-2107136459-2903585659-1001\..\URLSearchHook: {ecdee021-0d17-467f-a1ff-c7a115230949} - C:\Program Files (x86)\free-downloads.net\tbfree.dll (Conduit Ltd.)
IE - HKU\S-1-5-21-2320058305-2107136459-2903585659-1001\..\SearchScopes,DefaultScope = {0ECDF796-C2DC-4d79-A620-CCE0C0A66CC9}
IE - HKU\S-1-5-21-2320058305-2107136459-2903585659-1001\..\SearchScopes\{0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A}: "URL" = Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników{searchTerms}&src=IE-SearchBox&FORM=IE10SR
IE - HKU\S-1-5-21-2320058305-2107136459-2903585659-1001\..\SearchScopes\{0ECDF796-C2DC-4d79-A620-CCE0C0A66CC9}: "URL" = Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników{searchTerms}&affID=112560&tt=100512_3_&babsrc=SP_ss&mntrId=6cfb46e6000000000000dca97123718a
IE - HKU\S-1-5-21-2320058305-2107136459-2903585659-1001\..\SearchScopes\{afdbddaa-5d3f-42ee-b79c-185a7020515b}: "URL" = Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników{searchTerms}&SearchSource=4&ctid=CT1098640
IE - HKU\S-1-5-21-2320058305-2107136459-2903585659-1001\..\SearchScopes\{B02BAC2D-3813-4110-9C2B-52FB953F519C}: "URL" = Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników{searchTerms}&locale=fr_EU&apn_ptnrs=U3&apn_dtid=OSJ000YYBE&apn_uid=133F989F-5F1B-400A-B1C5-3FB839CDC5DC&apn_sauid=C59C724E-5D5A-45C2-90BD-51B91AA288FF
IE - HKU\S-1-5-21-2320058305-2107136459-2903585659-1002\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
IE - HKU\S-1-5-21-2320058305-2107136459-2903585659-1002\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
IE - HKU\S-1-5-21-2320058305-2107136459-2903585659-1002\..\URLSearchHook: {00000000-6E41-4FD3-8538-502F5495E5FC} - C:\Program Files (x86)\Ask.com\GenericAskToolbar.dll (Ask)
IE - HKU\S-1-5-21-2320058305-2107136459-2903585659-1002\..\SearchScopes,DefaultScope = {B02BAC2D-3813-4110-9C2B-52FB953F519C}
IE - HKU\S-1-5-21-2320058305-2107136459-2903585659-1002\..\SearchScopes\{B02BAC2D-3813-4110-9C2B-52FB953F519C}: "URL" = Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników{searchTerms}&locale=fr_EU&apn_ptnrs=U3&apn_dtid=OSJ000YYBE&apn_uid=133F989F-5F1B-400A-B1C5-3FB839CDC5DC&apn_sauid=C59C724E-5D5A-45C2-90BD-51B91AA288FF
FF - prefs.js..browser.search.defaultengine: "Ask.com"
FF - prefs.js..browser.search.defaultenginename: "Search the web (Babylon)"
FF - prefs.js..browser.search.order.1: "Search the web (Babylon)"
FF - prefs.js..browser.search.selectedEngine: "Search the web (Babylon)"
FF - prefs.js..keyword.URL: "http://search.conduit.com/ResultsExt.aspx?ctid=CT3072253&SearchSource=2&q="
FF:64bit: - HKLM\Software\MozillaPlugins\@adobe.com/FlashPlayer: C:\Windows\system32\Macromed\Flash\NPSWF64_11_7_700_169.dll File not found
FF:64bit: - HKLM\Software\MozillaPlugins\@microsoft.com/GENUINE: disabled File not found
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@mcafee.com/McAfeeMssPlugin: C:\Program Files (x86)\McAfee Security Scan\3.0.318\npMcAfeeMss.dll (McAfee, Inc.)
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@microsoft.com/GENUINE: disabled File not found
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@pandonetworks.com/PandoWebPlugin: C:\Program Files (x86)\Pando Networks\Media Booster\npPandoWebPlugin.dll (Pando Networks)
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@tools.google.com/Google Update;version=3: C:\Program Files (x86)\Google\Update\1.3.21.135\npGoogleUpdate3.dll (Google Inc.)
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@tools.google.com/Google Update;version=9: C:\Program Files (x86)\Google\Update\1.3.21.135\npGoogleUpdate3.dll (Google Inc.)
FF - HKCU\Software\MozillaPlugins\pandonetworks.com/PandoWebPlugin: C:\Program Files (x86)\Pando Networks\Media Booster\npPandoWebPlugin.dll (Pando Networks)
FF - HKEY_LOCAL_MACHINE\software\mozilla\Firefox\Extensions\\{2D3F3651-74B9-4795-BDEC-6DA2F431CB62}: C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_18.1.0.37\coFFPlgn_2011_7_13_2 [2013/05/09 14:44:13 | 000,000,000 | ---D | M]
FF - HKEY_LOCAL_MACHINE\software\mozilla\Firefox\Extensions\\{BBDA0591-3099-440a-AA10-41764D9DB4DB}: C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_18.1.0.37\IPSFFPlgn\ [2012/02/11 17:52:06 | 000,000,000 | ---D | M]
[2013/02/10 19:18:23 | 000,000,000 | ---D | M] (uTorrentControl2 Community Toolbar) -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\mozilla\Firefox\Profiles\klcl8n39.default\extensions\{687578b9-7132-4a7a-80e4-30ee31099e03}
[2013/02/10 19:15:59 | 000,000,000 | ---D | M] (free-downloads.net Community Toolbar) -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\mozilla\Firefox\Profiles\klcl8n39.default\extensions\{ecdee021-0d17-467f-a1ff-c7a115230949}
[2012/10/26 14:13:40 | 000,000,000 | ---D | M] (Download and Sa) -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\mozilla\Firefox\Profiles\klcl8n39.default\extensions\508015ba21359@508015ba21392.com
[2013/03/31 19:39:23 | 000,000,000 | ---D | M] (Battlefield Play4Free) -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\mozilla\Firefox\Profiles\klcl8n39.default\extensions\battlefieldplay4free@ea.com
[2012/01/31 21:10:06 | 000,000,000 | ---D | M] (Bflix) -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\mozilla\Firefox\Profiles\klcl8n39.default\extensions\info@thebflix.com
[2013/03/21 19:19:32 | 000,000,000 | ---D | M] (Ask Toolbar) -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\mozilla\Firefox\Profiles\klcl8n39.default\extensions\toolbar@ask.com
[2013/02/08 15:53:16 | 000,002,333 | ---- | M] () -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\mozilla\firefox\profiles\klcl8n39.default\searchplugins\askcom.xml
[2012/05/17 21:03:00 | 000,002,352 | ---- | M] () -- C:\Program Files (x86)\mozilla firefox\searchplugins\babylon.xml
CHR - Extension: uTorrentControl2 = C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\pacgpkgadgmibnhpdidcnfafllnmeomc\2.3.19.11_0\
CHR - Extension: Download and Sa = C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\mecddphkfgomnbolphpmaknicacalbje\7.1_0\
O4 - HKLM..\Run: [WinampAgent] "C:\Program Files (x86)\Winamp\winampa.exe" File not found
O4 - HKLM..\Run: [] File not found
O4 - HKU\S-1-5-19..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe File not found
O4 - HKU\S-1-5-20..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe File not found
O4 - HKU\S-1-5-21-2320058305-2107136459-2903585659-1002..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe File not found
O4 - Startup: C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\desktop.exe ()
O6 - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer: NoActiveDesktop = 1
O6 - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer: NoActiveDesktopChanges = 1
O16 - DPF: {8AD9C840-044E-11D1-B3E9-00805F499D93} Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (Reg Error: Value error.)
O16 - DPF: {C8BC46C7-921C-4102-B67D-F1F7E65FB0BE} Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (Battlefield Play4Free Updater)
O16 - DPF: {CAFEEFAC-FFFF-FFFF-FFFF-ABCDEFFEDCBA} Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (Java Plug-in 10.21.2)
[2012/05/23 15:59:23 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\app
[2012/01/31 20:23:54 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\Babylon
[2012/05/17 21:03:11 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\BabylonToolbar
[2012/11/26 16:22:17 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\DAEMON Tools Lite
[2012/05/23 15:59:22 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\Dofus-2.C9ECCBDBA4E09304DEEFB106465BC17F6D6749B9.1
[2012/05/23 16:25:01 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\Dofus-3.C9ECCBDBA4E09304DEEFB106465BC17F6D6749B9.1
[2012/05/23 16:22:10 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\Dofus.C9ECCBDBA4E09304DEEFB106465BC17F6D6749B9.1
[2012/05/23 17:03:50 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\Dofus2
[2012/01/03 13:34:15 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\Lite
[2012/02/06 13:39:59 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\OpenFM
[2012/05/23 15:59:23 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\Reg.C9ECCBDBA4E09304DEEFB106465BC17F6D6749B9.1
[2012/10/18 16:36:58 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\SendSpace
[2012/10/22 11:26:08 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\thriXXX
[2012/01/02 18:07:33 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\TP
[2012/08/20 09:45:18 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\Ubisoft
[2012/12/01 09:40:07 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\uTorrent
[2012/04/25 20:07:42 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\wargaming.net
[2012/10/12 06:59:17 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\WildTangent
[2012/05/17 21:02:57 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Adrian (Hanzer)\AppData\Roaming\YourFileDownloader

:Services
gupdate
gupdatem

:Files
C:\Program Files (x86)\Google\Update
C:\Windows\tasks\*.*
c:\Win

:Reg
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\FirewallRules]
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\FirewallRules]

:Commands
[clearallrestorepoints]
[emptytemp]


Klikasz Wykonaj skrypt. Dajesz log z usuwania. Następnie podaj log z Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (z opcji Delete) + log nowe logi z OTL.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

Hanzer

Użytkownik
Posty: 12
Rejestracja: 07 maja 2013, 22:46

Niedziałające shifty

Post11 maja 2013, 17:38

o proszę, wystarczyło tylko pousuwać te wszystkie pliki (+ użyć McAfee removera) i wszystko już działa jak należy! Dziękuję wam bardzo za pomoc, problem rozwiązany. Jesteście najlepsi :D

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Posty: 5855
Rejestracja: 27 lis 2011, 14:25
Lokalizacja: Pasztowa Wola Kolonia.
Kontaktowanie:

Niedziałające shifty

Post12 maja 2013, 20:37

Hanzer pisze:o proszę, wystarczyło tylko pousuwać te wszystkie pliki (+ użyć McAfee removera) i wszystko już działa jak należy! Dziękuję wam bardzo za pomoc, problem rozwiązany. Jesteście najlepsi :D


Mimo to wykonaj resztę instrukcji ;) .
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

deskjet

Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 15 mar 2017, 19:48

Niedziałające shifty

Post15 mar 2017, 20:18

cześć mam identyczny problem, nie działają mi oba shifty. klawiatura nie została zalana ani nie ma żadnych okruchów pod klawiszami. obawiam się że moge mieć identyczny problem jak autor tego wpisu. skanowałem komputer antywirusem, adw celanerem oraz Malwarebytes Anti-Malware nic nie pomogło. nie mam zainstalowanych żadnych toolbarów.

czy ktoś ma pomysł co to może być i jak to naprawić/

pozdrawiam



  • Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości