Problem z grami na Viście.

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj
Kracha

Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 11 lip 2009, 09:24

Problem z grami na Viście.

Post11 lip 2009, 09:28

Mam problem...od 3 dni gry nie działają poprawnie. Gram sobie 5 minut i nagle na grafice pojawia się mnóstwo kropek ułożonych symetrycznie na całym ekranie. W tym momencie nic nie działa oprócz naciśnięcia przycisku zasilania na komputerze. Problem jest w tym że to na pewno nie wirus (przeskanowałem cały system avastem i nodem). Problem dotyczy Visty :
Procesor : Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9300 @ 2,50 GHZ 2.50GHz
Pamięć RAM : 4GB
Tym systemu : 32 bitowy
Karta graficzna: NVIDIA? GeForce? 9800GT
Ostatnio zmieniony 11 lip 2009, 10:50 przez XMan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiłem pisownię, dodałem polskie znaki diakrytyczne.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 21302
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Problem z grami na Viscie

Post11 lip 2009, 09:34

Włącz grę, wyjdź nawet przez klawisze CtrlShift+Del i podaj temperatury np z everesta (miej go włączonego podczas gry).
Z programu Everest Ultimate podaj odczyt z czujników (w programie Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników).
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator
Posty: 13380
Rejestracja: 30 lis 2008, 00:40

Re: Problem z grami na Viście.

Post11 lip 2009, 10:55

@Kracha napisał(a):
Problem jest w tym że to na pewno nie wirus (przeskanowałem cały system avastem i nodem).

Masz dwa antywirusy tzn. avasta i noda ?
Zrób to co pisze p/w @cosik_ktosik.
Może będzie potrzebna wymiana sterowników do karty graficznej :
najnowsze - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
inne / wybierz odpowiednie dane / - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
ryglicki1

Użytkownik
Posty: 114
Rejestracja: 17 cze 2009, 19:54
Lokalizacja: Sarby

Problem z grami na Viście.

Post11 lip 2009, 14:34

Podkręcałeś kartę
C2d e4300 AC freezer7 pro, gigabyte 946-s3, 8800gs gainward , 2gb ram kingston 667, PENTAGRAM CAV-620-A12S , hdd samsung 200gb ,XPsp3,buda tracer,(9488p w 3dmark06), samsung t200 ;
Pen spinning

Kracha

Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 11 lip 2009, 09:24

Re: Problem z grami na Viście.

Post11 lip 2009, 16:23

Antywirusa mam jednego ale avansta zainstalowalem z plytki z gazetki bo specjalnie kupilem zeby sprawdzic czy przypadkiem nod sie nie pomylil...wyniki z czytnika zaraz wrzuce

-- Dzisiaj, 16:38 --

Proszę:

-- Dzisiaj, 18:53 --

Czyli nikt nie wie jak mi pomóc?



  • Reklama

Wróć do „Gry”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość