Wiem, wiem, forum informatyczne, ale zastanawia mnie czy osoby interesujące się technologią, komputerami, grami itd. także w swoje zainteresowania gdzieś tam wplatają sport?
Ja na przykład jestem wielkim pasjonatem sportu wszelakiego. Najbardziej interesuję się hokejem na lodzie i piłką nożną. Nie pogardzę futbolem amerykańskim, koszykówką, piłką ręczną czy siatkówką. Generalnie bardzo chciałbym zostać dziennikarzem sportowym.
Jeżeli chodzi o uprawianie sportu to także jestem czynnym sportowcem. Trenuję japońską szermierkę - kendo, już od 6 lat.
A Wy jak?
Sport, jakie uprawiacie?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
-
Sport, jakie uprawiacie?
Ja lubię biegać i jeździć na rowerze w wolnym czasie.
-
Sport, jakie uprawiacie?
Idzie wiosna wiec obowiązkowo każdego popołudnia objazd jeziorka rowerem Polecam Poprawia nastrój a i pomaga nawiązać interesujące znajomości
-
Sport, jakie uprawiacie?
Ja głównie ze sportów to jazda na rowerze W sezonie potrafiłem zrobic ponad 2tys km ... Niestety od czasu wypadku rok temu borykam się z problemami zdrowotnymi i czekam na 2 operacje... Mam nadzieję, że po nich wrócę na rower...
-
Sport, jakie uprawiacie?
Chyba też sobie rower zrobię. Moje hobby to produkcja muzyki - elektroniczna - i wybieranie agd do kuchni bo świeżo po remoncie
Ostatnio zmieniony 06 maja 2015, 14:31 przez LupeR, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunąłem SPAM
Powód: usunąłem SPAM
-
Sport, jakie uprawiacie?
Ja lubię wszystko co można samemu uprawiać.
-
Sport, jakie uprawiacie?
Pływanie Ale niedługo pewnie też rower ponieważ takie zalecenie mam od lekarza. Szykuje się do kupna tylko problem w tym, że tyle ich jest że nie wiem jaki wybrać. Zastanawiałem się nad jakimś z tych {SPAM} , niestety kompletnie się na tym nie znam ;/
-
Sport, jakie uprawiacie?
Uwielbiam jeździć na rowerze. Ale widzę, że nie tylko ja od czasu do czasu wpadam na basen. Kiedyś grałem w piłkę nożną i myślałem, że zostanę zawodowym piłkarzem. Zamiast gry na stadionie, skończyło się na grze na boisku.
-
Sport, jakie uprawiacie?
Rower i pływanie + kajak
Ostatnio zmieniony 07 gru 2015, 11:58 przez XMan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunąłem spam
Powód: usunąłem spam
-
Sport, jakie uprawiacie?
Siatkówka i ręczna. To moja pasja od podstawówki;)
-
Sport, jakie uprawiacie?
jogging polecam
-
Sport, jakie uprawiacie?
Siatkówka i tenis:)
-
- Kontaktowanie:
Sport, jakie uprawiacie?
Tylko siłownia
-
- Reklama