Witam
możecie polecić jakiś dobry videorejestrator do 500 zł? Ja myśle nad tymi:
{spam}
{spam}
Videorejestrator do 500 zł
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Prestigio DVR MultiCam 575w Super HD Wi-Fi lepszy, większa rozdzielczość i większy kąt obserwacji.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik
Pozdrawiam, cosik_ktosik
- rokko
- Kontaktowanie:
To już lepiej dołożyć kasy i kupić coś z DODa.
Z tych ze średniej półki mogę polecić Overmax CamRoad 6.1, mam go i daje radę, choć do ideału daleka droga, ale w tej cenie i tak jest dobrze.
Z tych ze średniej półki mogę polecić Overmax CamRoad 6.1, mam go i daje radę, choć do ideału daleka droga, ale w tej cenie i tak jest dobrze.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
Dzięki za odzew, ale w końcu padło na MIO MiVue 538 filmiki robi bardzo dobre. Jak ktoś zainteresowany szerszą recenzja to na priv.
-
Mam {spam} i jestem bardzo z niego zadowolony. Idealnie widac tablice innych aut, nie ma falowania i ogólne jest super obraz a do tego urządzenie jest całkiem fajne. Polecam!
-
- Reklama