Witajcie, jestem tu nowy
Przejdę od razu do rzeczy, a więc. Potrzebuje pilnie o kontakt z użytkownikiem forum: Frernando ponieważ, potencjalnie może mi pomóc w bardzo ważnej sprawie, a wręcz można powiedzieć piorytetowej sprawie. Pozdrawiam Piotr.
Ps. Mogą być też inni userzy, którzy posiadają ten oto konkretny dysk.
Potrzebuję pilnie o kontakt użytkownika Forum
- KrólHDD
- Kontaktowanie:
Ostatnio zmieniony 24 sty 2014, 17:11 przez KrólHDD, łącznie zmieniany 1 raz.
- bajbus
Witam nie widziałem tego użytkownika na forum,z czym masz problem to postaramy się ci pomóc
- KrólHDD
- Kontaktowanie:
Generalnie to szukam ludzi z dyskiem twardym o modelu WD15EADS - 22P8B0 ponieważ, z tego dysku potrzebuje pliki ROM+pliki modułów. Dlatego też właśnie tu napisałem, że potrzebny mi kontakt z tym użytkownikiem, lub innym użytkownikiem, który posiada taki model dysku. Rocznik nie ma znaczenia.
- LupeR
Frernando nie logował się od ponad roku na tym forum więc pewnie nie odpowie
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
- KrólHDD
- Kontaktowanie:
Kurcze Natomiast moje pytanie pozostaje aktualne: Szukam ludzi z dyskiem twardym o modelu WD15EADS - 22P8B0 ponieważ, z tego dysku potrzebuje pliki ROM+pliki modułów. To bardzo ważne.
- janpas
- Kontaktowanie:
a skąd ty jesteś kolego
pisząc nie ważny rok dysk błąd
moduły masz na platerze przecież
dlaczego to ci potrzebne pcb uwalone czy jak
jak jest zainteresowany to będe dopiero ok 21-ej znowu
pisząc nie ważny rok dysk błąd
moduły masz na platerze przecież
dlaczego to ci potrzebne pcb uwalone czy jak
jak jest zainteresowany to będe dopiero ok 21-ej znowu
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku
- KrólHDD
- Kontaktowanie:
No dobrze może zbyt pochopnie określiłem rok jako nie ważny, Rok produkcji mego egzemplarza to : 14.01.2011.
PCB jest sprawne, silnik startuje, słychać kalibrację głowic, głowice są sprawne, jednak dysku nie wykrywa, w programie diagnostycznym dysk widnieje jako : WDC ROM MODEL-DF3_PL-_77.C7A_WDC-ROM SN# XYZ---- i jest to związane z uszkodzonym wsadem ROMU lub uszkodzonym modułem, w gorszych przypadkach nawet z głowicami, po za tym właśnie dysk aby czytać moduły musi mieć sprawny ROM, w moim przypadku ROM jest uszkodzony i być może, któryś z modułów też. Dlatego właśnie potrzebuję ROM w plikach.bin+moduły w plikach .rpm właśnie z tego konkretnego modelu.
Kolego janpas, tak jestem zainteresowany wszelaką pomocą dotyczącą tej sprawy, kolega może nawet pisać na GG: 5079748, żaden problem. btw, Nazywam się Piotrek i jestem z dolnegośląska okolice Wrocławia.
PCB jest sprawne, silnik startuje, słychać kalibrację głowic, głowice są sprawne, jednak dysku nie wykrywa, w programie diagnostycznym dysk widnieje jako : WDC ROM MODEL-DF3_PL-_77.C7A_WDC-ROM SN# XYZ---- i jest to związane z uszkodzonym wsadem ROMU lub uszkodzonym modułem, w gorszych przypadkach nawet z głowicami, po za tym właśnie dysk aby czytać moduły musi mieć sprawny ROM, w moim przypadku ROM jest uszkodzony i być może, któryś z modułów też. Dlatego właśnie potrzebuję ROM w plikach.bin+moduły w plikach .rpm właśnie z tego konkretnego modelu.
Kolego janpas, tak jestem zainteresowany wszelaką pomocą dotyczącą tej sprawy, kolega może nawet pisać na GG: 5079748, żaden problem. btw, Nazywam się Piotrek i jestem z dolnegośląska okolice Wrocławia.
- janpas
- Kontaktowanie:
ok
uszkodzony moduł masz
a pytanie czym to zamierzasz wgrać
uszkodzony moduł masz
a pytanie czym to zamierzasz wgrać
Grunt to spokój
- KrólHDD
- Kontaktowanie:
Chińskim klonem WD który Współpracuje z plikami PC3000.
-- 28 sty 2014, 13:58 --
Witajcie, Dysk poszybował do kolegi janpas, który jest tutaj moderatorem forum. Myślę, że uda się naprawić uszkodzone moduły i zgrać je dysk w razie jakiejkolwiek nieprawidłowości.
-- 28 sty 2014, 13:58 --
Witajcie, Dysk poszybował do kolegi janpas, który jest tutaj moderatorem forum. Myślę, że uda się naprawić uszkodzone moduły i zgrać je dysk w razie jakiejkolwiek nieprawidłowości.
Ostatnio zmieniony 04 lut 2014, 01:04 przez janpas, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: bez reklamy programu
Powód: bez reklamy programu
-
- Reklama