Strona w Operze

Zauważyłeś błąd, Masz jakieś życzenia bądź uwagi co do strony głównej, pisz tutaj
Dobrol

Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 07 paź 2010, 09:46

Strona w Operze

Post22 gru 2010, 16:42

Dlaczego strona główna portalu jest źle wyświetlana w Operze?
Ostatnio zmieniony 22 gru 2010, 16:53 przez rokko, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Wątek przenoszę do działu O stronie głównej

Awatar użytkownika
rokko

Administrator
Posty: 4073
Rejestracja: 23 lis 2008, 23:14
Lokalizacja: Myszków
Kontaktowanie:

Strona w Operze

Post22 gru 2010, 16:52

Co dokładnie źle się wyświetla?

Sprawdzałem teraz na szybko w Operze 10.62 i nie widzę, aby coś się źle wyświetlało.

Jeśli możesz sprecyzuj, o które elementy strony lub podstrony chodzi.

Dzięki za zgłoszenie.

Pozdrawiam
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!

Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator
Posty: 13352
Rejestracja: 30 lis 2008, 01:40

Strona w Operze

Post22 gru 2010, 17:05

J/w.
Nigdy nie miałem żadnego problemu z wyświetlaniem naszej strony.
Jakimi programami czyścisz komputer ?
Masz zainstalowaną najnowszą Javę oraz Flash Playera ?
Wrzuć screena.
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
Maverick

Stały bywalec
Posty: 380
Rejestracja: 30 kwie 2009, 19:05

Strona w Operze

Post22 gru 2010, 20:48

Dobrol pisze:Dlaczego strona główna portalu jest źle wyświetlana w Operze?


coś w tym stylu(?):
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników


jeżeli tak to powiem Ci że też miałem z tym kiedyś problemy, trwało to dość długo. Był podobny temat.
post33675.html#p33675

Spróbuj przeczyścić Ccleaner'em, zakładka Cleaner, przy Operze zaznacz: pamięć podręczna, cookies, ikony stron internetowych. Potem Analiza, następnie jak zakończy "skanowanie", Uruchom Cleaner.
Dodatkowo możesz usunąć folder Opera:
C:\Documents and Settings\NAZWA UŻYTKOWNIKA\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji
wcześniej musisz zaznaczyć w opcjach folderów, "pokaż ukryte pliki i foldery".



  • Reklama

Wróć do „O stronie głównej”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość