siema
dziś natknąłem się przypadkiem na pewien art [http://www.frazpc.pl/artykuly/918113,Wodoszczelny_odtwarzacz_MT831.html] i był tam opisana wodoszczelna mp3 z firmy media-tech, jak myślicie czy to naprawdę będzie działać pod wodą, czy pic na wodę, moja obecna manta się nie nadaje już, a szczerze powiem że skoro chce sobie kupić jakąś nową, to kupił bym sobie taką ***** i miał na basen.
***** mp3?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
***** mp3?
To raczej nie jest ***** a raczej wodochronne lub lepiej deszczochronne. Nie wierzę w dużą *****
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik
Pozdrawiam, cosik_ktosik
-
***** mp3?
z tego co ostatnio wyczytałem w internecie to testowali to na basenie i sprawdzało się, podobno nawet dobrze gra, jeszcze sie zastanawiam ale chyba zaryzykuje i kupie
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
***** mp3?
Wiesz co, zależy też czy Tobie coś takiego potrzebne. Nad jeziorem niezbyt bo na ludzi czy łódkę idzie się nadziać. Na basenie, też można dostać słowną wiązankę od wkurzonego użytkownika, ratownika itp. W domu? Może w wannie.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik
Pozdrawiam, cosik_ktosik
- janpas
- Kontaktowanie:
***** mp3?
jest ***** woda wleci a nie wyleci
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku
-
***** mp3?
Jest taki ***** Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Walkman NWZ-W252, na stronie Sony jest takie info: „Przypominający słuchawki, ****** odtwarzacz WALKMAN® z wyeliminowanymi przewodami – idealny dla uprawiających sport ****** pozwalająca na trenowanie w deszczu oraz możliwość mycia”
-
***** mp3?
wyprałem kiedys przez przypadek swój mp-trójkacz i działa wciąż bez zarzutu
-
***** mp3?
Jakość nie wierze w ***** takich sprzętów... Możesz kupić i zrecenzować, ale osobiście ja bym czegoś takiego nie kupił xD
- kominekl
- Kontaktowanie:
***** mp3?
Pod wodą działać nie będzie.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
***** mp3?
Ja też za bardzo nie wierzę w to. Od deszczu owszem, ale pod wodą.. ;>
- Missy
***** mp3?
No bez przesady, mamy drugą dekadę XXI wieku Inna sprawa, czy za takie pieniądze taki sprzęt można dostać i w ogóle po co go kupować?
-
***** mp3?
tak samo jest w telefonami *****
-
***** mp3?
minęło kilka lat, zastanawiam się nad odtwarzaczem na urodziny (na święta już nie zdążę) i zastnawiam się, czy ktoś nie miał doświadczenia z jednym z poniższych?:)
logo24.pl/Logo24/1,85826,16892709,Testujemy_basenowe_odtwarzacze_audio__Ktory_najlepszy_.html
logo24.pl/Logo24/1,85826,16892709,Testujemy_basenowe_odtwarzacze_audio__Ktory_najlepszy_.html
-
- Reklama