Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Wszystko co dotyczy oprogramowania komputerowego
mochamed

Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 06 lis 2016, 13:35

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post14 lis 2016, 14:55

priv...

Awatar użytkownika
pikus_09

Globalny Moderator
Posty: 496
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post14 lis 2016, 18:55

Pisz kolego na GG: 5079748 jeśli chcesz poklikać z tym Wdekiem, albo na email kliknij.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

nw8933

Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 31 sty 2015, 09:26

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post14 lis 2016, 22:34

Panowie pomóżcie bo u mnie firmware kończy się na 32 i nie ma takiego flash w katalogu gotowce. I czym się różni metoda na WDMC czy sediv. Skąd pobrać gotowce flash do dysków WD do SEDIV?

Awatar użytkownika
pikus_09

Globalny Moderator
Posty: 496
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post14 lis 2016, 23:16

A masz ty Seda?
jest kilkadziesiąt FW do BUDT.
Btw jak chcesz mogę odblokować.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

nw8933

Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 31 sty 2015, 09:26

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post15 lis 2016, 10:11

Wydawało mi się że mam. Ale jedna instalka zakodowana jest hasłem a druga wykryta została jako niepożądana aplikacja.
Zatem jak odblokować dysk sposobem z youtuba, skoro mam wersję oprogramowania kończącą się na 32 a nie jak podano w gotowcach na 2J czy 2G
Pikus_09 bardzo dziękuję za chęć odblokowania ale rozumiesz wolałbym to zrobić sam z Twoją pomocą tak dla własnej satysfakcji.

Awatar użytkownika
pikus_09

Globalny Moderator
Posty: 496
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post15 lis 2016, 11:21

Haaah, sposób z youtuba jest o tyle niedokładny, że uwali ci ROM.
Modele z roku 13stego mogą mieć 32 i 33, nie zmienia to faktu, że kolego napaliłeś się jak ogier na klacz, a jak przyszło co do czego to wielki płacz. Nie masz sprzętu porzuć wszelką nadzieję, że będziesz odblokowywał dumnie sposobem z youtuba. Janek pokazał ot taką ciekawostkę i tyle, a nie Darmowy BUDT czy hitachi, NIE MASZ SPRZĘTU NIE TYKAJ, BO BĘDZIE BOLEĆ. Btw, denerwują mnie takie lichwiarskie zagrywki.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

nw8933

Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 31 sty 2015, 09:26

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post18 lis 2016, 10:19

Jak już wyplułeś wszystkie pomyje na mnie to może w ramach rekompensaty przerobiłbyś mi 02.mod abym mógł się cieszyć przynajmniej jednym odblokowanym WD-kiem.

Awatar użytkownika
pikus_09

Globalny Moderator
Posty: 496
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post18 lis 2016, 16:08

To ci nie da sam moduł, bo nie masz dostepu do SA. I nie mam złości. Tylko lud łyka wsio jak cukierki. Bez myślenia.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2112
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post19 lis 2016, 03:19

nw8933 pisze:Panowie pomóżcie bo u mnie firmware kończy się na 32 i nie ma takiego flash w katalogu gotowce. I czym się różni metoda na WDMC czy sediv. Skąd pobrać gotowce flash do dysków WD do SEDIV?

witam
niczym się nie różni
w sediv robię te dyski w 40 sek
pikus_09
on może wgrać po przerobienui modułu programikiem WDCP

w wdcp zgraj moduły jak z poradnika tyle że 802E 802F 8032
i podeślij je
przerobie i wgrasz sobie i po kłopocie

druga sprawa
mochamed pisze:Witam,
Posiadam dysk wd5000budt 62g8fy0 czy da rade odblokować go.?.


w wolnej chwili dorzucę moduły do 500-tki
ta sama zasada jest te modele zazwyczaj maja FW końcówka 45 lub 19
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Obrazek

Awatar użytkownika
pikus_09

Globalny Moderator
Posty: 496
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post19 lis 2016, 15:12

Opłaca to ci się? I tak już dużo zostało zrobione.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

nw8933

Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 31 sty 2015, 09:26

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post19 lis 2016, 19:10

Janpas, dziękuję Ci bardzo za zainteresowanie. Zgram moduły po weekendzie i Ci wyśle. Powiedz tylko na jaki adres bo nie mam uprawnień do przeglądania Twojego profilu.

rajzo

Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 19 lis 2016, 22:35

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post19 lis 2016, 22:50

Chciałbym odblokować dysk.

Awatar użytkownika
pikus_09

Globalny Moderator
Posty: 496
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post19 lis 2016, 22:50

nw8933 pisze:Janpas, dziękuję Ci bardzo za zainteresowanie. Zgram moduły po weekendzie i Ci wyśle. Powiedz tylko na jaki adres bo nie mam uprawnień do przeglądania Twojego profilu.
Hah jestem ciekaw jak ty to chcesz uczynić, skoro masz już na starcie VSC_DRIVE_LOCKED? A twierdząc po gadce zwróciłeś je właścicielowi :D Ktoś tu coś kręci :D
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Awatar użytkownika
pikus_09

Globalny Moderator
Posty: 496
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

dysk polsaty WD 320

Post19 lis 2016, 23:40

rajzo pisze:Chciałbym odblokować dysk.
Pisz do mnie: 5079748 lub email: piotrminda89@gmail.com
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2112
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post20 lis 2016, 23:40

pikus_09 pisze:Opłaca to ci się? I tak już dużo zostało zrobione.


Mi nie opłaca się ale ludziom tak
przygotowałem też programik do zajęcia hasła z hdd rodziny WD
niech ludzie kiedyś wspomną to był facet podał na tacy wsio a nikt tego i tak nie docenił




nw8933 pisze:Janpas, dziękuję Ci bardzo za zainteresowanie. Zgram moduły po weekendzie i Ci wyśle. Powiedz tylko na jaki adres bo nie mam uprawnień do przeglądania Twojego profilu.


Odbierz Pocztę i wyślij pliki

Pozdrawiam
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Obrazek



  • Reklama

Wróć do „Oprogramowanie”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości