Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Wszystko co dotyczy oprogramowania komputerowego
mochamed

Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 06 lis 2016, 13:35

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post14 lis 2016, 14:55

priv...

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 532
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post14 lis 2016, 18:55

Pisz kolego na GG: 5079748 jeśli chcesz poklikać z tym Wdekiem, albo na email kliknij.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

nw8933

Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 31 sty 2015, 09:26

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post14 lis 2016, 22:34

Panowie pomóżcie bo u mnie firmware kończy się na 32 i nie ma takiego flash w katalogu gotowce. I czym się różni metoda na WDMC czy sediv. Skąd pobrać gotowce flash do dysków WD do SEDIV?

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 532
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post14 lis 2016, 23:16

A masz ty Seda?
jest kilkadziesiąt FW do BUDT.
Btw jak chcesz mogę odblokować.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

nw8933

Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 31 sty 2015, 09:26

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post15 lis 2016, 10:11

Wydawało mi się że mam. Ale jedna instalka zakodowana jest hasłem a druga wykryta została jako niepożądana aplikacja.
Zatem jak odblokować dysk sposobem z youtuba, skoro mam wersję oprogramowania kończącą się na 32 a nie jak podano w gotowcach na 2J czy 2G
Pikus_09 bardzo dziękuję za chęć odblokowania ale rozumiesz wolałbym to zrobić sam z Twoją pomocą tak dla własnej satysfakcji.

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 532
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post15 lis 2016, 11:21

Haaah, sposób z youtuba jest o tyle niedokładny, że uwali ci ROM.
Modele z roku 13stego mogą mieć 32 i 33, nie zmienia to faktu, że kolego napaliłeś się jak ogier na klacz, a jak przyszło co do czego to wielki płacz. Nie masz sprzętu porzuć wszelką nadzieję, że będziesz odblokowywał dumnie sposobem z youtuba. Janek pokazał ot taką ciekawostkę i tyle, a nie Darmowy BUDT czy hitachi, NIE MASZ SPRZĘTU NIE TYKAJ, BO BĘDZIE BOLEĆ. Btw, denerwują mnie takie lichwiarskie zagrywki.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

nw8933

Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 31 sty 2015, 09:26

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post18 lis 2016, 10:19

Jak już wyplułeś wszystkie pomyje na mnie to może w ramach rekompensaty przerobiłbyś mi 02.mod abym mógł się cieszyć przynajmniej jednym odblokowanym WD-kiem.

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 532
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post18 lis 2016, 16:08

To ci nie da sam moduł, bo nie masz dostepu do SA. I nie mam złości. Tylko lud łyka wsio jak cukierki. Bez myślenia.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2112
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post19 lis 2016, 03:19

nw8933 pisze:Panowie pomóżcie bo u mnie firmware kończy się na 32 i nie ma takiego flash w katalogu gotowce. I czym się różni metoda na WDMC czy sediv. Skąd pobrać gotowce flash do dysków WD do SEDIV?

witam
niczym się nie różni
w sediv robię te dyski w 40 sek
pikus_09
on może wgrać po przerobienui modułu programikiem WDCP

w wdcp zgraj moduły jak z poradnika tyle że 802E 802F 8032
i podeślij je
przerobie i wgrasz sobie i po kłopocie

druga sprawa
mochamed pisze:Witam,
Posiadam dysk wd5000budt 62g8fy0 czy da rade odblokować go.?.


w wolnej chwili dorzucę moduły do 500-tki
ta sama zasada jest te modele zazwyczaj maja FW końcówka 45 lub 19
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Obrazek

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 532
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post19 lis 2016, 15:12

Opłaca to ci się? I tak już dużo zostało zrobione.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

nw8933

Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 31 sty 2015, 09:26

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post19 lis 2016, 19:10

Janpas, dziękuję Ci bardzo za zainteresowanie. Zgram moduły po weekendzie i Ci wyśle. Powiedz tylko na jaki adres bo nie mam uprawnień do przeglądania Twojego profilu.

rajzo

Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 19 lis 2016, 22:35

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post19 lis 2016, 22:50

Chciałbym odblokować dysk.

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 532
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post19 lis 2016, 22:50

nw8933 pisze:Janpas, dziękuję Ci bardzo za zainteresowanie. Zgram moduły po weekendzie i Ci wyśle. Powiedz tylko na jaki adres bo nie mam uprawnień do przeglądania Twojego profilu.
Hah jestem ciekaw jak ty to chcesz uczynić, skoro masz już na starcie VSC_DRIVE_LOCKED? A twierdząc po gadce zwróciłeś je właścicielowi :D Ktoś tu coś kręci :D
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 532
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

dysk polsaty WD 320

Post19 lis 2016, 23:40

rajzo pisze:Chciałbym odblokować dysk.
Pisz do mnie: 5079748 lub email: piotrminda89@gmail.com
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2112
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post20 lis 2016, 23:40

pikus_09 pisze:Opłaca to ci się? I tak już dużo zostało zrobione.


Mi nie opłaca się ale ludziom tak
przygotowałem też programik do zajęcia hasła z hdd rodziny WD
niech ludzie kiedyś wspomną to był facet podał na tacy wsio a nikt tego i tak nie docenił




nw8933 pisze:Janpas, dziękuję Ci bardzo za zainteresowanie. Zgram moduły po weekendzie i Ci wyśle. Powiedz tylko na jaki adres bo nie mam uprawnień do przeglądania Twojego profilu.


Odbierz Pocztę i wyślij pliki

Pozdrawiam
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Obrazek



  • Reklama

Wróć do „Oprogramowanie”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość