Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Wszystko co dotyczy oprogramowania komputerowego
Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 553
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post23 gru 2017, 01:01

Ściągnięcie z innego dysku zabije dysk.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Iron.Lew

Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 22 gru 2017, 10:09

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post23 gru 2017, 15:26

Chodzi mi o gotowca takiego jak te, które są w paczce ...\POLSAT odblokowanie hdd\GOTOWCE,
np. "2G" , "2J" , "2P" , "33".
Potrzebuję : "39".

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 553
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post23 gru 2017, 15:29

Nie ma.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Iron.Lew

Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 22 gru 2017, 10:09

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post23 gru 2017, 15:34

A jak podeślę 02.mod z dysku o fw "39" to jesteś w stanie go zmodyfikować ?

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 553
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post23 gru 2017, 15:51

Napisałem PW.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

xxxpl

Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 29 gru 2017, 06:28

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post29 gru 2017, 16:06

Mam pytanie do autora. Czy ten proces da się odwrócić wczytując wcześnie zgrany oryginalny ROM ?

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 553
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post29 gru 2017, 20:00

Da się, ale to nie jest blokada Romu.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

xxxpl

Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 29 gru 2017, 06:28

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post30 gru 2017, 09:35

Chodziło mi o to czy ten dysk da się przywrócić do takiego stanu żeby dekoder Polsatu go widział i zapisywał, w razie gdyby trzeba było zdać stary sprzęt.

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 553
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post30 gru 2017, 11:13

Tak. Da się to zrobić.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Tikooo

Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 18 sie 2017, 22:45

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post02 sty 2018, 15:30

Witam je

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 553
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post02 sty 2018, 15:35

Tikooo pisze:Witam je
z czym ?
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Tikooo

Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 18 sie 2017, 22:45

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post02 sty 2018, 22:02

Cześć jeśli mam dysk ale nie zgrałem romu to jest szansa na ruszenie dysku WD3200budt ? jak wgrywałem programatorem z drugiego takiego samego ale tylko widzi go w WDCP jako Family: Jamaica 4K (Royl)

Sorki za poprzedni post ale komputer mi oszalał :)

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 553
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post02 sty 2018, 22:08

Podziękuj sobie za niewiedze, pożegnałeś się z dyskiem. Ale można to odbudować. Niestety nie za darmo, ani tez tanio :)
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Tikooo

Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 18 sie 2017, 22:45

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post02 sty 2018, 22:10

Fakt człowiek uczy się na błędach ale drugi już się udało ;)

------Połączono posty------

a jaki to koszt i czy muszę go wysyłać ?

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 553
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post02 sty 2018, 22:14

Tikooo pisze:Fakt człowiek uczy się na błędach ale drugi już się udało

to nie jest błąd, tylko bezmyślne klikanie.
Tikooo pisze:a jaki to koszt i czy muszę go wysyłać ?

Pisz na GG w tej sprawie!
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!



  • Reklama

Wróć do „Oprogramowanie”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości