PW
- stukot
PW
janiu1402, zapoznaj się z tym: o-forum/opisy-i-zasady-przyznawania-rang-na-forum-t4970.html , możesz się też zapoznać z: ogloszenia/regulamin-forum-oraz-serwisu-hotfix-pl-t11.html
Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
-
- Kontaktowanie:
PW
stukot pisze:janiu1402, zapoznaj się z tym: o-forum/opisy-i-zasady-przyznawania-rang-na-forum-t4970.html , możesz się też zapoznać z: ogloszenia/regulamin-forum-oraz-serwisu-hotfix-pl-t11.html
ok
------Połączono posty------
stukot pisze:janiu1402, zapoznaj się z tym: o-forum/opisy-i-zasady-przyznawania-rang-na-forum-t4970.html , możesz się też zapoznać z: ogloszenia/regulamin-forum-oraz-serwisu-hotfix-pl-t11.html
Czytałem to wszystko Napisałem juz dziewięć postów i watkow I nie otrzymałem rangi Użytkownik
------Połączono posty------
Czytałem to wszystko Napisałem juz dziewięć postów i watkow I nie otrzymałem rangi Użytkownik
-
- Reklama