Ja w sprawie pumy
-
Ja w sprawie pumy
Mam problem z oprogramowaniem PUMA (wersja 4.3 – jeśli ktoś zna najnowszą stabilną, dajcie znać). Od kilku dni program regularnie się zawiesza – najczęściej podczas uruchamiania lub w trakcie wykonywania bardziej złożonych operacji (np. import danych lub synchronizacja z urządzeniem). 

-
Ja w sprawie pumy
Dzień dobry wszystkim użydkownikom Hotfix. Przez ostatnie dni zmagam się z podobnym problemem co użytkownik powyżej. Czy istnieje jakieś rozwiązanie???
Próbowałem zainstalować nową wersję systemu operacyjnego Windows. Miałem wersję 7, ale przerzuciłem się na wersję o numerze 8, w nadziei na rozwiązanie tego problemu. Niestety, mimo wszelkich starań, wszystkie moje działania poszły na marne.
Będę dozgonnie wdzięczny, jeżeli któryś z użytkowników portalu Hotfix pomoże w rozwiązaniu tego jakże zawiłego problemu.
Pozdrawiam

Próbowałem zainstalować nową wersję systemu operacyjnego Windows. Miałem wersję 7, ale przerzuciłem się na wersję o numerze 8, w nadziei na rozwiązanie tego problemu. Niestety, mimo wszelkich starań, wszystkie moje działania poszły na marne.

Będę dozgonnie wdzięczny, jeżeli któryś z użytkowników portalu Hotfix pomoże w rozwiązaniu tego jakże zawiłego problemu.
Pozdrawiam
-
- Reklama