haslo (42056) blokuje archiwum

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
konradek93

Użytkownik

Post27 lis 2011, 17:28

Juz nie mam sily i cierpliwosci. Napisalem przed chwila do Was list i - na moje nieszczescie - zapisalem jako ,,kopie robocza,,. Wowszas tresc calego listu nagle mi zniknela i nigdzie nie moge jej odnalezc aby Wam ja wyslac. Jezeli Lukasz (cosik_ktosik) nie obrazi sie to wlasnie u Niego znajdziecie moja cala korespondencje o blokujacym archiwum hasle (42056). Moze zgromadzone tam moje informacje i uwagi beda mogly byc pomocne. Bardzo prosze o ich analize i ewentualna pomoc.
Dziekuje.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post30 lis 2011, 20:42

Witam ponownie, wszystko jest tutaj co było poprzednio: http://forum.hotfix.pl/oprogramowanie/blad-archiwum-jest-zabezpieczone-haslem-4256-t16283.html#p86000

Chciałbym abyś przeskanował ten komputer programem MBAM, pisałem tam. Pozwoliłoby to sprawdzić czy archiwum nie jest przypadkiem czymś szkodliwym no i ogólnie czy nie ma szkodników na komputerze.

Jeśli będzie "czysto" spróbujemy znaleźć problem w samym pliku.

-- Śr, 30 lis 2011, 21:42 --

Nieopublikowany komentarz z portalu:

Do Lukasza (cosik_ktosik) Witaj. Idac za Twoja rada sciagnalem program Malwarebytes Anti-Matware 1.51.2.1300 i przeskanowalem komputer. ,,Skanowanie zakonczylo sie pomyslnie. Nie znaleziono zagrozen. Log zostal zapisany w folderze z logami.,, ,,Przebadano objektow 291909, znaleziono zainfekowanych 0. Pelne skanowanie (C\D\F\I),, Czy mam teraz dokonac pelnego skanowania awastem a moze zostawic ten nowy program do [u]ochrony komputera?[/u] Program byl oferowany w : Dobre Programy jako free. czy aby napewno? Prosze odpisz i pokieruj mna dalej. Pozdrawiam.

MBAM nie nadaje się jako alternatywa dla Avasta, niestety. Czy możesz mi zrobić zrzut ekranu i podać go w momemcie, gdy avast się zawiesi?

Tu jest poradnik nasz jak tego dokonać: Tworzenie screenu (zrzutu) ekranu. Wrzucanie obrazków na hosting.

Nie wiem teraz jak ma avast, Jeśli istnieje możliwość to wyświetl LOG z programu i podaj go tutaj. Nie wiem tylko jak jest w avaście to robione.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Problemy”