Siema wszystkim pilnie szukam programu do remixu piosenek . Chce aby były opcje zmiany Głosu , zwiększenia tempa i aby był w wersji polskiej, ponieważ cienko u mnie z angielskim proszę o nazwy lub podawanie linków . POZDRO DESPER
Ostatnio zmieniony 26 lut 2009, 16:26 przez seba86mu, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Edycja tytułu.
Poradniki informatyczne »»Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »»kontakt<małpa>techformator.pl W sprawach IT nie pomagam na PW
Poradniki informatyczne »»Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »»kontakt<małpa>techformator.pl W sprawach IT nie pomagam na PW
A i może to pytanie zabrzmi głupio ale nie wiem jak się zapisuje zmiksowane nutki w programie VIRTUAL DJ . POMOCY !!!
###Złączono posty###
A i jeszcze jedno jeżeli możecie mi zaproponować jakiś prosty w obsłudze i w PL wersji. to proszę piszcie. Bo chciałbym sobie nutki po miksować ale dopiero zaczynam więc piszcie
Desper, proszę stosować się do regulaminu forum. Na forum piszemy w języku polskim, używaj polskich znaków diakrytycznych (ą, ę, ć, ż, ź, ł, ę, ś, ó). Dodatkowo proszę nie pisać postów pod postem, jeżeli chcesz coś dopisać, użyj opcji Edytuj. rokko
Ostatnio zmieniony 27 lut 2009, 15:02 przez rokko, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:połączono posty, poprawiono pisownię