Program do stworzenia struktury blu ray w formacie udf

Szukasz programu, pisz tutaj
Awatar użytkownika
BLADE

Użytkownik
Posty: 22
Rejestracja: 18 lut 2012, 05:42

Program do stworzenia struktury blu ray w formacie udf

Post23 maja 2017, 14:25

Witam, mam taki problem otóż po stworzeniu jakiegoś filmu w programie do montażu którym jest to TMPGEnc Authoring Works 6 od firmy Pegasys nie mogę odtworzyć na sprzęcie stacjonarnym nagranego potem projektu.
Cały czas po nagraniu na płytę DVD9 (8,5 GB) za nic nie chce płyta odtworzyć.
Po stworzeniu projektu i wyeksportowaniu go do folderu gdzie mieści się on na płytę DVD 9 oraz nagraniu go programem CloneBD wersja 1.1.5.1 i próbie odtworzenia niestety nic z tego jak wyżej wspomniałem.
Na komputerze stacjonarnym po włożeniu do napędu Blu Ray bezproblemowo odtwarza tak nagrany film.
W końcu doszedłem do wniosku że coś musi być z plikami nie tak w folderach po eksporcie i zacząłem je sprawdzać.
Wziąłem płytę nagraną poprzez program CloneBD oraz taką którą wcześniej nagrywałem poprzez ten program i da się ją odtworzyć bezproblemowo.
Co się okazało, po porównaniu zawartości folderów w obydwóch ta co nie działa nie jest nagrana w formacie UDF stąd tak sądzę wynikłe problemy z odtworzeniem jej na kinie domowym.
Może mi ktoś pomóc i dać wskazówkę jak taki folder z plikami który nie zawiera tego formatu nagrać i jakim programem aby stworzyć ten format i móc odtworzyć potem bezproblemowo taką płytę na stacjonarnym odtwarzaczu Blu Ray, hmmm.....???
Pozdrawiam i liczę na pomoc i rychłe rozwiązanie wyżej opisanego problemu.

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator
Posty: 2458
Rejestracja: 06 lis 2012, 01:48
Lokalizacja: K-g

Program do stworzenia struktury blu ray w formacie udf

Post26 maja 2017, 15:53

Hej. UDF potrafi zrobić Nero.
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK

Awatar użytkownika
BLADE

Użytkownik
Posty: 22
Rejestracja: 18 lut 2012, 05:42

Program do stworzenia struktury blu ray w formacie udf

Post26 maja 2017, 20:26

Hejka, możesz mi dac jakąś wskazówkę lub instrukcję jak mam tego dokonać w programie Nero i jakim podprogramiku ???
Posiadam wersję oprogramowania Nero 2017 Platinum oczywiście z opcją full rzecz jasna.



  • Reklama

Wróć do „Poszukiwanie”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości