Szukam wtyczki do mozilli który zmieni adres IP

Szukasz programu, pisz tutaj
skoli32

Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 04 cze 2015, 23:12

Szukam wtyczki do mozilli który zmieni adres IP

Post11 cze 2015, 13:23

Witam.Poszukuję wtyczki do mozilii jakieś skutecznej który zmieni adres mac ,ip.Proszę o pomoc

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator
Posty: 13352
Rejestracja: 30 lis 2008, 01:40

Szukam wtyczki do mozilli który zmieni adres IP

Post11 cze 2015, 14:49

Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Fix00ser

VIP
Posty: 871
Rejestracja: 28 gru 2009, 13:16

Szukam wtyczki do mozilli który zmieni adres IP

Post13 cze 2015, 22:07

AnonymoX posiada także kilka innych dodatków
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

mosiel

Użytkownik
Posty: 13
Rejestracja: 07 gru 2015, 02:46

Szukam wtyczki do mozilli który zmieni adres IP

Post07 gru 2015, 23:58

Zainstalowałem sobie FoxyProxy i jak wpisałem sobie ip i port ze strony proxiak. zaraz ten z 1 pozycji czyli chiny to strasznie długo się otwierało stronę i wyskoczył błąd.Oto link do zapodaj:

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 20860
Rejestracja: 13 lis 2008, 02:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Szukam wtyczki do mozilli który zmieni adres IP

Post07 gru 2015, 23:58

Bo to proxy, one nie są szybkie.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

mosiel

Użytkownik
Posty: 13
Rejestracja: 07 gru 2015, 02:46

Szukam wtyczki do mozilli który zmieni adres IP

Post19 gru 2015, 17:31

A z jakiej strony najlepiej wpisywać te proxy ?

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 20860
Rejestracja: 13 lis 2008, 02:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Szukam wtyczki do mozilli który zmieni adres IP

Post19 gru 2015, 21:07

Żaden nie będzie szybki, a może usługi Google zrobić jako proxy?

Kod: Zaznacz cały

labnol.org/internet/google-proxy-server/28112/
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
Gedo

Ekspert
Posty: 570
Rejestracja: 10 sie 2014, 10:34

Szukam wtyczki do mozilli który zmieni adres IP

Post19 gru 2015, 23:31

Przyglądam się na spis dodatków. Nigdy nie potrzebowałem. Na YT po prostu zmieniałem na dole kraj i moglem oglądać filmy niedostępne w regionie. Żadna tam Hola. No, radzę sobie.
Czytam o jednym rozszerzeniu do:
Łatwy anonimowe przeglądanie stron internetowych.
– Zmień adres IP i kraj
– Odwiedź zablokowane lub ocenzurowane stron internetowych.
– Usuń pliki cookie, pokazać swoje ip publiczne.
Oferujemy serwery proxy, żadnych pełnomocnictw lub innych zewnętrznych programów wymaganych

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Może przypasuje?
Świadomość nikła, a naiwność zwykła.

Fix00ser

VIP
Posty: 871
Rejestracja: 28 gru 2009, 13:16

Szukam wtyczki do mozilli który zmieni adres IP

Post20 gru 2015, 21:20

W poście nr3 właśnie podałem to samo ;)

Awatar użytkownika
Gedo

Ekspert
Posty: 570
Rejestracja: 10 sie 2014, 10:34

Szukam wtyczki do mozilli który zmieni adres IP

Post20 gru 2015, 22:35

Fix00ser pisze:W poście nr3 właśnie podałem to samo ;)

Przepraszam. Będę uważał na przyszłość.

Trafilem na inny addon One Click Proxy IP
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Świadomość nikła, a naiwność zwykła.

moss

Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 18 lip 2016, 16:10

Szukam wtyczki do mozilli który zmieni adres IP

Post18 lip 2016, 16:26

A jak skonfigurować anonymx w mozilli firefox?

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator
Posty: 13352
Rejestracja: 30 lis 2008, 01:40

Szukam wtyczki do mozilli który zmieni adres IP

Post18 lip 2016, 23:40

moss pisze:A jak skonfigurować anonymx w mozilli firefox?

Np. tak:

Obrazek

Klikasz na zaznaczony krzyżyk strzałką.

Active oraz wybranie flagi (państwa) w Country zmieniają adres IP.

Jeżeli będziesz mieć problemy z wyświetlaniem filmów na YouTube ze względu ograniczeń regionów etc.
zmień flagę w Country na US.

Hide User Agent powoduje ukrycie przeglądarki oraz systemu.
Jak widać możesz zmienić przeglądarkę na inną.
Jeżeli chcesz aby Twoja przeglądarka oraz system były widoczne to zaznaczasz Standard.

Niektóre fora nie tolerują tego (jest takie) lub będziesz mieć jakieś problemy to wtedy musisz odhaczyć
Active oraz w User Agent zaznaczyć Standard.
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników



  • Reklama

Wróć do „Poszukiwanie”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 2 gości