Błąd pliku cpqarray.sys
-
Błąd pliku cpqarray.sys
Witam mam problem podczas instalacji systemu windows home edition. Po włożeniu płyty do napędu po pewnym czasie wyskakuje błąd pliku cpqarray.sys Dodam iż nie posiadam dyskietki ze sterownikami RAID W jaki sposób wyeliminować ten problem ? Proszę o pomoc. Poza tym komp strasznie długo uruchamia się.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Błąd pliku cpqarray.sys
Witam, zobacz najpierw czy płyta nie jest porysowana, zabrudzona, często to podstawowy problem.
-
Błąd pliku cpqarray.sys
Windows na płytce jest oryginalny i jest ona w bardzo dobrym stanie wcześniej takiego problemu nie było. Dysk podpięty jest jedną taśmą z cd romem. Być może ma to jakiś wpływ na przebieg instalacji...
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Błąd pliku cpqarray.sys
Możliwe, że to przez kabelek ale najpierw mam pytanko. Czy na dysku jest coś zapisane i czy można całkowicie go wyczyścić (nie partycje a cały dysk)?
-
Błąd pliku cpqarray.sys
Mam trochę danych na dysku ale myślę żeby je przenieść także z tym nie byłoby problemu. Zależy mi na tym aby przeinstalować system ale ten błąd pliku mnie gnębi:/
- kliszka
- Kontaktowanie:
Błąd pliku cpqarray.sys
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - może to Ci pomoże..
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.- Stanisław Lem
-
Błąd pliku cpqarray.sys
byłem na tej stronce wcześniej bez rezultatu
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Błąd pliku cpqarray.sys
Co do mojego pytania, istnieje bowiem możliwość naprawy poprzez wyzerowanie dysku: sprzet-komputerowy/zerowanie-oraz-remap-bad-sektorow-dysku-programem-mhdd-t665.html
Więc jak możesz przenieść dane i nie ma na nim partycji Recovery to nic nie stoi na przeszkodzie.
Więc jak możesz przenieść dane i nie ma na nim partycji Recovery to nic nie stoi na przeszkodzie.
-
- Reklama