Komputer nieche się uruchomić
-
Witam
Potrzebuje pomocy przy włączeniu komputera bo niewiem co jest 5 a więc tak . Po wciśnięciu przycisuku Power Komputer tak jakby się włączał po chwili się wyłączał, włączał i takj w kółko tylko że na monitorze nic nie wyskakuje i niewiem o co chodzi

- XMan
Uruchomienie komputera w trybie awaryjnym działa ?
Podczas uruchomienia wciskasz cały czas klawisz F8 wybierasz Tryb awaryjny --> Enter.
Podczas uruchomienia wciskasz cały czas klawisz F8 wybierasz Tryb awaryjny --> Enter.
-
Właśnie nie da się nic nacisnąć . żaden klawisz tak jakby nie działa 

- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Czyli nawet początkowy ekran sie nie pojawia? Jeśli tak to albo grafa albo zasilacz. Podaj całą specyfikacje.
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- leon1956
Witam . Spróbuj zrobić tak - odłącz od sieci zasilającej komputer na jakieś 5 min. , podłącz i uruchom . U mnie też były takie objawy i to pomogło . Do tej pory nie znam przyczyny .
Przypomniało mi się . Jak tak uruchamiał się i od razu wyłączał wpierw przytrzymałem przycisk Power aż komputer się wyłączył i wtedy go odłączałem na prę minut od zasilania .
Przypomniało mi się . Jak tak uruchamiał się i od razu wyłączał wpierw przytrzymałem przycisk Power aż komputer się wyłączył i wtedy go odłączałem na prę minut od zasilania .
Ostatnio zmieniony 30 mar 2014, 21:26 przez leon1956, łącznie zmieniany 1 raz.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .
-
A jaki mógłbym kupić nie drogi , wystarczający zasilacz do hm M 9000??
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Przejdź się do najbliższego komputerowego z obecnym zasilaczem. Pokaż go, aby dobrali końcówkę, Zasilacz musi mieć to samo napięcie, amperaż może być większy.
-
- Reklama