Linux server
-
Linux server
Witam. Mam za zadanie stworzyc system ktory bedzie obslugiwal komputery klienckie bez systemu tzn. Mam server i kilka komputerow bez systemu operacyjnego. Moim zadaniem jest zainstalowac windows i linux system na komputerach klienckich orzywajac ubuntu linux server. Do tej pory skonfigurowalem server zeby obslugiwal pxe i jestem w stanie uruchomic tiny core na komputerze klienta przez server. Moje pytanie jest co dalej. Mam pomysl zeby wrzucic images systemu windows i linux stworzyc partycje za pomoca tiny core i sciagnac ten image systemu i zainstalowac. Nie wiem jak zrobic image systemu linux i windows zebym byl w stanie to zainstalowac. Czy kttos moglby mi powiedziec jak sie za to zabrac i czy wogole jest to wykonalne. Z gory dzieki
- Seler
Linux server
Poczekaj na odpowiedź jakiegoś eksperta. Ale jeśli sam nie czujesz się na siłach, to nie wiem czy znajdzie się ktoś, kto będzie chciał ponosić odpowiedzialność za Twoją pracę.
,,Dum Spiro, Spero''
Dopóki oddycham, nie tracę nadziei
Dopóki oddycham, nie tracę nadziei
-
Linux server
To tylko zadanie na zaliczenie przedmiotu wiec czekam na sugestie jak mozna sie za to zabrac poza niezaliczeniem przedmiotu nie bedzie innych konsekwencj 

- greh
- Kontaktowanie:
Linux server
Czytaj:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
-
- Reklama