Nie da się uruchomić Windowsa

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Awatar użytkownika
lewy

Ekspert

Post17 cze 2013, 00:10

Masz status failed dla tego dysku, więc uważaj i dane to na 200 procent skopiuj.

Awatar użytkownika
pasi17

Użytkownik

Post06 lip 2013, 11:30

Niestety nie zgrałem sobie plików, ponieważ nie dostałem drugiego komputera. Znowu stało mi się to samo, pomocy. Po wykryciu wirusa przez Kasperskiego w jakimś pliku systemowym, aby go usunąć, musiałem ponownie uruchomić komputer. I teraz nie działa mi myszka i klawiatura. (pod USB) Próbowałem naprawę Windowsa, używałem konsoli odzyskiwania i nic. Dalej nie działa. A na innym dysku wszystko normalnie działa. W razie czego to mam dostęp do wszystkich plików. Czy można jakoś ręcznie wgrać ten sterownik USB?

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post07 lip 2013, 11:10

Najlepiej to skombinować sobie klawiaturę i mysz (albo chociaż jedno z nich) ale na PS2 (może ze szkoły/pracy pożyczą z magazynu). Wtedy można by było zreinstalować łatwo taki sterownik. Jeśli nie, to chociaż na początek zobacz przełożenie wtyczek USB do innych portów, to też powinno wymusić reinstalację urządzeń. To samo, jak Masz jakąś inną starą myszkę.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Problemy”