1.Próbowałem robić to przez wintoflash tylko zamiast CD-Romu używałem wirtualnego napędu z DAEMONA
- odpalam z pendriwva wiadomo bootowanie na na niego
- zamiast bootowac otwiera mis ie wiers zpoleceń :
"Wybierz system operacyjny do uruchomienia:
1st text mode setup <Boot from flasg again after finished>
2nd Gui mode setup, continue setup + 1st start of Windows
---> DEBUG, in case of HAL.DLL or NTOSKENL.EXE not found errors <---
Po wybraniu pierwszej opcji włącza się instalator sytemu windows , jednak nie rozpoznaje masowego urządzenia magazybującego, i gdy przejde dalej jako dysk C: pokazuje mi USB oraz opcje nieznany dysk gdzie <nie ma dysku w tej stacji> nie da się dodać partycji ani nic, a przecież nie chce instalować windowsa na pendrivie...
Uprzedzam pytania dysk był nowy i bios wykrywa jako HDD/SSD WDC WD5000LPVT-22G33T0-(S1) wiec nie wiem dlaczego się tak dzieje.
Po wybraniu drugiej opcji wyświetla sie komunikat
Nie można uruchoimć systemu windows s powodu sprzetowego błęgu konfiguracji dysku. Nie można dokonać odczytu ze wskazanego dysku startowego. Sprawdź ścieżke oraz dysk.
2. Próbowałem przez program ultra iso stworzyć bootowalnego pena, to przy próbie instalacji windowsa jest:
starting booting from usb device czyli bootuje dobry znak

Ale wyskakuje komunikat " Plik INF exesetup.sif jest uszkodzony lub nie ma go, stan 18." Szukałem po forach al enie znalzłem nic z sensem.
Próbowałem to przekręty z dwoma różnymi windowsami bo mówie może błąd windowsa ale za każdym razem jest to samo