Wiam!Mam nadzieję,że mi pomożecie! Jestem typowym szarakiem,jeśli o komputery chodzi,więc znam się na poziomie bardzo podstawowym,proszę więc o wyrozumiałość!
Zakupiłam na allegro kalendarz,który sama miałam zaprojektować w programie internetowym sprzedającego.Muszę gotowy kalendarz dodać do koszyka,żeby przyjęli zamówienie jako gotowe. Wszystko robię,zaprojektowany kalendarz próbuje dodać i za każdy razem ładuje i na koniec na sekunde pokazuje się komunikat "zapisane"zaraz po tzm BŁĄD! Napisałam do sprzedającego załączając zdjęcia zrzutu ekranu z komunikatem błedu i otrzymałam odpowiedź:
Do poprawnego działania edytora niezbędne jest poprawnie działające oprogramowanie flash'owe. Proszę pobrać, zainstalować i skorzystać z przeglądarki Google Chrome i zaktualizować oprogramowanie Java.
Mam google chrome,pobrałam JAVA i dalej nic!Cały czas ten sam błąd...a o co chodzi z tym flash'em???!!! Jezuuuuu! Czy ktoś wie o co chodzi?Brakuje mi jakiś wtyczek? Czy jak? Dwa dni się męcze i wściekła jestem,bo kalendarz opłacony,to ma być prezent a ja siedzę jak jakiś głupek i wymiękam! BŁAGAM-niech mi ktoś pomoże!!!!!!!!! Z góry dziękuje za odpowiedzi
Problem z "oprogramowaniem flash'owym" java-błagam-pomóżcie
-
- lewy
Cześć. Tutaj jest do pobrania flash Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Odznacz tylko tam na stronie dodatek McAfee bo potem szlag Ciebie będzie trafiał.
Odznacz tylko tam na stronie dodatek McAfee bo potem szlag Ciebie będzie trafiał.
-
BOSH!Pomogło!
Dziękuję za szybką i tak fachową odpowiedź i pomoc!
Jestem dozgonnie wdzięczna!
Pozdrawiam!!!
Dziękuję za szybką i tak fachową odpowiedź i pomoc!
Jestem dozgonnie wdzięczna!
Pozdrawiam!!!
-
- Reklama