Wrzuć dobrze widoczne screeny z Dodaj lub usuń programy (wszystko od góry do dołu).
XMan pisze:Coś mi się przypomniało z Twojego wcześniejszego tematu - na razie tajemnica![]()
Wrzuć dobrze widoczne screeny z Dodaj lub usuń programy (wszystko od góry do dołu).
XMan pisze:W jednym z tematów proponowałem zainstalowanie tylko kodeków Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
a tym czasem zainstalowałeś:
K-Lite Codec Pack Full
Real Alternative
Xvid Video Codec.
Odinstaluj, użyj program CCleaner oraz Eusing Free Registry Cleaner i zainstaluj K-Lite Mega Codec Pack.
Jeżeli nie reinstalowałeś Nero to odinstaluj, użyj p/w programów do czyszczenia komputera i zainstaluj ponownie.
Nie masz wirtualnych napędów ?
LupeR pisze:W przyszłości zamiast K-Lite Codec Pack Full warto zainstalować wersję K-Lite Mega Codec Pack.
Porównanie wszystkich wersji K-Lite Codec Pack:
Możliwości => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zawartość => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
LupeR pisze:W przyszłości zamiast K-Lite Codec Pack Full warto zainstalować wersję K-Lite Mega Codec Pack.
Porównanie wszystkich wersji K-Lite Codec Pack:
Możliwości => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zawartość => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
XMan pisze:Nie będę się rozpisywać.
Wszystkie kodeki które obecnie posiadasz + inne znajdują się w K-Lite Mega Codec Pack.
Przeczytaj dokładnie to może zrozumiesz o co nam chodzi przed napisaniem następnego "poematu".
manitu pisze:Chcesz powiedzieć, że wersja Mega zawiera w sobie wersję Full + jeszcze coś (ale co?)
manitu pisze:Poza tym panowie, to jest trochę jakby nie patrzeć trochę obejście problemu, bo przecież w trakcie instalacji każdej wersji i tak trzeba będzie indywidualnie i ręcznie dobrać i skojarzyć właściwie poszczególne elementy.
Nie uważacie, że to w tym raczej już tkwi sens tego jeśli już o tym mówimy ?
manitu pisze:lead-in i lead-out
Obszar płyty nagrywalnej zapisywany pod koniec wypalania każdej sesji, zawierający istotne informacje, takie jak: numer sesji, miejsce jej początku i końca, informacja, czy płyta jest jedno- czy wielosesyjna, gdzie znajduje się najbliższy możliwy do nagrania obszar. Lead-in zajmuje ok. 9 MB.
Obszar płyty nagrywalnej zapisywany pod koniec wypalania każdej sesji, będący znacznikiem jej zakończenia. W wypadku wielosesyjnych płyt pierwszy lead-out zajmuje ok. 13 MB, kolejne ok. 4 MB.
manitu pisze:Tutaj przytoczę jeszcze coś co już pokazywałem, a co mnie trochę zastanawia, a co opisuje w pewnym sensie to zjawisko. Chodzi o to: tutaj , pisze tam o możliwej niewidoczności nagranych plików przy opcji wielosesyjności.
manitu pisze:Pytanie tylko, dlaczego Nero Burning nie pokazywał wtedy tych sesji w ogóle, a teraz tak choć ta opcja była zaznaczona ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 4 gości