Radio Kruger&Matz KM0812 nie łączy się z WiFi.
- stukot
Kiedyś miałam przejściowe problemy z dostępem radia internetowego Kruger&Matz KM0812 do sieci WiFi, albo ze znikającą listą ulubionych stacji , wówczas wystarczyło wyłączyć owo radio, po prostu wyciągając wtyczkę, a potem wystarczyło je ponownie uruchomić. Wczoraj i dzisiaj wyłączałam FanBoxa, czyli: ruter, ale to nic nie dało. Owo radio z automatu ustawia sobie godzinę i datę, ulubione stacje nie znikają. W koło Macieju klikałam aby owo radio połączyło się z internetem, ale to nic nie daje. Wiem tylko jedno, nie chcę resetować ustawień owego radia, bo nie wiem co się wówczas stanie z listą ulubionych stacji internetowych. Proszę o pomoc. Bez słuchania radia internetowego jest głupio.
Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
- KrólHDD
- Kontaktowanie:
Obawiam się, że bez resetu softu w tym cudzie techniki się nie obejdzie. Bądź FW się sypie i konieczne może być reflash firmware.
A co za tym idzie wszystkie ustawienia jak i ulubione idą w pył. Nie ma innej opcji.
A co za tym idzie wszystkie ustawienia jak i ulubione idą w pył. Nie ma innej opcji.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.
W sprawach Dyskowych pisać na GG: 68554272 (prawie zawsze dostępny), a także możecie pisać na mój staruszki numerek 5079748(Prawie zawsze dostępny)
Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!
W sprawach Dyskowych pisać na GG: 68554272 (prawie zawsze dostępny), a także możecie pisać na mój staruszki numerek 5079748(Prawie zawsze dostępny)
Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!
- stukot
Zaniosłam moje popsute radio do sklepu Rebel Electro (Kruger&Matz); pan który tam pracuje skrytykował moją metodę naprawy radia poprzez wyciągnięcie wtyczki z gniazdka, co w moim przypadku w końcu doprowadziło do niemożności połączenia się z WiFi, które przestało działać i może padła karta sieciowa. Moje radio zostało zabrane do serwisu, mimo że od dawna wygasła jego gwarancja i kupiłam je w sklepie euro rtv AGD, czy jakoś tak... Czyli: nie należy wyciągać wtyczki z gniazdka, ta metoda była skuteczna do czasu...Aha, w Orange też zalecali wyciągnięcie wtyczki od rutera, ale przestałam to robić... Mam nadzieję, że nikomu nie zaszkodziłam...
------Połączono posty------
Odebrałam dziś moje radio z serwisu Rebel Electro (Kruger&Matz) i ono zostało naprawione i zostało zaktualizowane, lista ulubionych została skasowana.
------Połączono posty------
Odebrałam dziś moje radio z serwisu Rebel Electro (Kruger&Matz) i ono zostało naprawione i zostało zaktualizowane, lista ulubionych została skasowana.
Pozdrawiam, Joanna
-
- Reklama