Windows Script Host

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
edenis25

Użytkownik

Windows Script Host

Post24 lut 2014, 16:47

WITAM!
Na komputerze mam zainstalowany Windows 7. Ostatnio po odinstalowaniu antywirusa G DATA i instalacji Ashampoo a potem wróciłem z powrotem do G DATA, po uruchomianiu się komputera na ekranie wyskakuje mi okienko:

Nie można znaleźć aparatu skryptów dla skryptu
"C:\Users\EWKA i ODZIU\ AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\Reg Pop.vbs".
Ponieważ jestem w tej dziedzinie zupełnym laikiem, jednak mam pytanie (dla Was może śmieszne, ale dla mnie nie :) ) jaki wpływ ma te ostrzeżenie na działanie komputera i jak się go pozbyć bez skutków ubocznych?
z poważanie edenis 25

;

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator

Windows Script Host

Post24 lut 2014, 18:03

Windows Script Host

Tu możesz mieć kilka problemów...
Najpierw sprawdź (bardzo prawdopodobne):
oprogramowanie/optymalizacja-autostartu-z-wykorzystaniem-narzedzia-autoruns-t1340.html
Lub śmieci na komputerze albo wirusy :?:
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

edenis25

Użytkownik

Windows Script Host

Post24 lut 2014, 20:36

WITAM PONOWNIE!

Śliczne dzięki XMan. Zastosowałem się do Twojej rady, przy czym zacząłem od antywirusa G DATA, znalazł jakiegoś wirusa, ale to nie było to. Potem zgodnie z Twoją sugestią ściągnąłem i zastosowałem narzędzie autoruns i odhaczyłem opisywany skrypt i jest już wszystko w porządku. Jeszcze raz śliczne dzięki i powodzenia XMan!

• Reklama

Wróć do „Problemy”