Jedną z trzydziestu rocznych licencji Kerish Doctor 2022* możecie spróbować wygrać w konkursie na forum download.io.Temat konkursowy:
Kod: Zaznacz cały
https://www.download.io/forum/threads/kerish-doctor-2022-giveaway-3-year-free-license.23480/
Zasady:
- mieć konto na tym forum, nie wiem czy nowi użytkownicy, którzy się na nim zarejestrują mogą wziąć udział w tym konkursie i czy ich post będzie się liczył,
- w komentarzu w tym poście opiszcie Wasze wrażenia w czasie użytkowania owego programu, w jednym zdaniu wyraźcie swoją opinię na jego temat, pozostało sto znaków,
- nie wiem w jaki sposób zostaną wyłonieni szczęśliwi zwycięzcy, może za pomocą random.org, w każdym razie oni, po ogłoszeniu listy zwycięzców powinni w ciągu dwóch dni wysłać PW (PM) do ahmadkhaje, aby poprosić go o wygraną licencję, przy okazji potwierdzając swoją wygraną.
Informacje dotyczące licencji:
- trzyletnia licencja, tylko na jeden komputer (dowolna liczba systemów operacyjnych, ponowna instalacja systemu operacyjnego nie wpływa na licencję i można ją ponownie aktywować**); tylko do domowego/osobistego użytku; utracony klucz licencyjny nie może zostać przywrócony przez dewelopera;
- przesłanie klucza licencyjnego w domenie publicznej może prowadzić do zablokowania licencji bez konieczności wymiany; masowe aktywacje kluczy licencyjnych na kilku urządzeniach (więcej niż jednym komputerze) mogą prowadzić do zablokowania licencji bez konieczności wymiany; darmowe aktualizacje, i wsparcie techniczne, raczej tak długo jak licencja jest ważna, ale pomimo darmowego wsparcia technicznego w razie utraty klucza licencyjnego on nie zostanie przywrócony przez dewelopera; bez ograniczeń reinstalacji; wersja promocyjna: Kerish Doctor 2022 (4.90); ów program powinien być uruchamiany z konta administratora i ponoć nie dojdzie do konfliktu pomiędzy nim i oprogramowaniem antywirusowym i może działać równolegle z nim.
Nie wiem jak długo trwa ów konkurs, więc zachowajcie czujność.Życzę Wam powodzenia.

*
Obecne wymagania systemowe: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 (8.1), Windows 10 (32- i 64-bitowe).
** Przetłumaczone przy pomocy tłumacza Google.