Problem z modemem Linksys wrt54gc ver. 2.0
-
Linksys wrt54gc ver. 2.0 taki rodzaj modemu posiadam i problem rozchodzi się o to, iż mam interenet w kablu od Aster. Gdu jest podlaczony kabel sieciowy do kompa to wszystko chodzi ok, ale pojawia sie problem gdy chce przez router miec internet, bo co prawda znajdzie mi siec, ale po polaczeniu z nia internetu poprostu nie ma, wie ktos co moze byc tego przyczyna ? z góry dzięki 

Napisz coś więcej, jak nie ma ? Łączy się czy nie ? Pojawi się wykrzyknik czy nie ?
-
no poprostu niby jest napisane ze jest podlaczone jest pokazane odbior i przesyl danych ktore rosna nie ma nic podejrzanego a zadna strona ani nic nie chce sie załadowac nie ma zadnych ostrzezen odnosnie jakis zapór czy czegokolwiek pierwszy raz mam miejsce z taka sytuacja
Na jakiej jest to przeglądarce i czy próbowałeś na innych ?
Czy inne programy potrzebujące internet działają np. GG itp. ?
Czy inne programy potrzebujące internet działają np. GG itp. ?
-
Programy nie działaja. próbowałem na Chrome i na operze na obu efekt ten sam.
Być może coś trzeba jeszcze ustawić by wszystko sprawnie chodziło. Bo jeśli internet nie łapie nigdzie to problem jest podłączeniem lub ustawieniami. A przez ruter to przez Wi-Fi łapiesz ?
Polecam Ci także kontakt z firmą Aster, jeśli Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników lub Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników to powinni Ci bardziej pomóc.
Polecam Ci także kontakt z firmą Aster, jeśli Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników lub Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników to powinni Ci bardziej pomóc.
- lewy
Witam, zmień adresy DNS: Niektóre strony internetowe nie otwierają się
-
- Reklama