Aktualizacja biosu

Wszystkie sprawy związane z samym sprzętem komputerowym
Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 21302
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Aktualizacja biosu

Post12 maja 2009, 20:36

Ale podaj konfigurację komputera. Jaki Masz procesor i pamięci?
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

mir

Stały bywalec
Posty: 617
Rejestracja: 01 kwie 2009, 15:23

Aktualizacja biosu

Post12 maja 2009, 22:16

Procesor to AMD Athlon XP 2400+ (15 x 133)
Pamięć 1GB RAM 166Mhz
Jeśli coś jeszcze mam podać to mówić.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 21302
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Aktualizacja biosu

Post13 maja 2009, 16:32

W Biosie odczytaj jeszcze temperaturę procesora. Jakie Masz chłodzenie na nim, boxowe czy coś lepszego. 2400 to już jeden z ostatnich athlonów na rdzeniu Thoroughbred, więc dość słabo się może kręcić.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

mir

Stały bywalec
Posty: 617
Rejestracja: 01 kwie 2009, 15:23

Aktualizacja biosu

Post13 maja 2009, 16:42

Temperatura nie przekracza 60 stopni. Czyli nie ma na nim szansy uzyskać szyny 166 Mhz?

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 21302
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Aktualizacja biosu

Post13 maja 2009, 19:05

Możesz spróbować lekko podwyższyć napięcie na procku, ale lekko.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

mir

Stały bywalec
Posty: 617
Rejestracja: 01 kwie 2009, 15:23

Aktualizacja biosu

Post13 maja 2009, 19:23

Ale jak mam zablokowane te funkcje. Czy mogę je odblokować?



  • Reklama

Wróć do „Sprzęt komputerowy”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości