witam,
proszę o propozycje klawiatur do 80złklawiatura powinna być:
cicha
dobrej jakości
stabilna - nie przesuwa się po całym biurku
wygodna musi się pisać wygodnie
z obsługą multimediów(pogłaśnianie - ściszanie )
gniazdo USB do którego mogę podpiąć np. pendrive
taką którą Ty byś wziął w tej cenie
P.S Proszę o wiele propozycji
Dobrej jakości, ergonomiczna klawiatura do 80zł
-
Ostatnio zmieniony 19 sie 2010, 22:05 przez rokko, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: korekta tytułu
Powód: korekta tytułu
- seba86mu
Ze swojej strony polecam Apollo AK-250.
Szczerze powiedziawszy nigdy nie spotkałem ciszej pracującej klawiatury. Klawisze pracują niezwykle miękko. Pod tym względem ustępują nawet renomowane zestawy od Logitech i Microsoft w cenie powyżej 250 zł. Klawiatura jest wodoszczelna i to nie tylko z nazwy. Potwierdza to zespolona (beznarzędziowo nierozbieralna) sekcja klawiszy.
Kupiłem ją jakieś 3-4 lata temu w jednym z hipermarketów w promocji za 46 zł. Jest naprawę świetna.
Plusy:
- profil ultra-slim
- niezwykle miękka i cicha praca klawiszy
- wodoszczelna
- znaczki na klawiszach zabezpieczone powłoką nieścieralną. Od nowości po około 3-4 latach nie widać najmniejszego śladu zużycia na żadnym z nich
- klawisze multimedialne i szybkiego dostępu w panelach po prawej i po lewej:
Mój komputer, Moje dokumenty, Zoom, Odśwież, Zatrzymaj, Następny, Poprzedni, Strona domowa, Kalkulator, Mute (wyciszenie), Play, Pause, Stop , Do przodu, Wstecz, Głośność + -, włączenie domyślnego odtwarzacza audio
Minus:
- podpórka na nadgarstki po kilkunastu miesiącach zaczęła się ścierać, ale może dlatego, że bardzo dużo piszę
Co do pracy klawiszy, to jak żyję, nie spotkałem lepszego systemu, nawet w super drogich propozycjach u renomowanych konkurentów.
Niestety nie posiada portu USB, a widzę, że tego wymagasz.
Klawiatura ta jest naprawdę trudno dostępna obecnie.
Pamiętam, że już ją komuś polecałem tutaj na forum.
Szczerze powiedziawszy nigdy nie spotkałem ciszej pracującej klawiatury. Klawisze pracują niezwykle miękko. Pod tym względem ustępują nawet renomowane zestawy od Logitech i Microsoft w cenie powyżej 250 zł. Klawiatura jest wodoszczelna i to nie tylko z nazwy. Potwierdza to zespolona (beznarzędziowo nierozbieralna) sekcja klawiszy.
Kupiłem ją jakieś 3-4 lata temu w jednym z hipermarketów w promocji za 46 zł. Jest naprawę świetna.
Plusy:
- profil ultra-slim
- niezwykle miękka i cicha praca klawiszy
- wodoszczelna
- znaczki na klawiszach zabezpieczone powłoką nieścieralną. Od nowości po około 3-4 latach nie widać najmniejszego śladu zużycia na żadnym z nich
- klawisze multimedialne i szybkiego dostępu w panelach po prawej i po lewej:
Mój komputer, Moje dokumenty, Zoom, Odśwież, Zatrzymaj, Następny, Poprzedni, Strona domowa, Kalkulator, Mute (wyciszenie), Play, Pause, Stop , Do przodu, Wstecz, Głośność + -, włączenie domyślnego odtwarzacza audio
Minus:
- podpórka na nadgarstki po kilkunastu miesiącach zaczęła się ścierać, ale może dlatego, że bardzo dużo piszę
Co do pracy klawiszy, to jak żyję, nie spotkałem lepszego systemu, nawet w super drogich propozycjach u renomowanych konkurentów.
Niestety nie posiada portu USB, a widzę, że tego wymagasz.
Klawiatura ta jest naprawdę trudno dostępna obecnie.
Pamiętam, że już ją komuś polecałem tutaj na forum.
-
mi chodzi o port USB (z boku klawiatury,
często odłączam / podłączam pendrive - port USB jest niezbędny.
tak więc proszę o więcej propozycji
często odłączam / podłączam pendrive - port USB jest niezbędny.
tak więc proszę o więcej propozycji

-
- Reklama