Witam.
Przy graniu w Hellgate Global lub Prototype wyskakuje mi po parunastu minutach grania BlueScreen dxgmss1.sys próbowałem parę rzeczy z innych forum, ale dalej nie mogę sobie z tym poradzić.
Mój Sprzęt:
Procek: AMD Athlon X4 640
4 GB ram:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ... z_CL5.html (MemTest całą noc 0 Error)
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ... z_CL5.html (MemTest 3h 0 Error)
+ 2x Kingston 500GB 800MHz (MemTest 2h 0 Error)
Płyta główna: Gigabyte M52L-S3 rev.1.0
Grafika: GeForce 9500GT ( Sterownik 260.99 na najnowszym 275.33 też wyskakuje BlueScreen )
Zasilacz: MODECOM Feel 400ATX
NOWY Dysk Twardy: WD Caviar Blue 500GB WD5000AAKS
DX 11
Win 7
Z góry dzięki.
dxgmss1.sys Bluescreen
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
dxgmss1.sys Bluescreen
Sprawdz jeszcze starszy sterownik:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zasilacz słaby :/
Sprawdz napięcia i temperatury:
Pobierz program Aida32 i zrób screena temperatur i napięc (w programie komputer->czujnik)
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
SlawekD pisze:Zasilacz: MODECOM Feel 400ATX
Zasilacz słaby :/
Sprawdz napięcia i temperatury:
Pobierz program Aida32 i zrób screena temperatur i napięc (w programie komputer->czujnik)
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
dxgmss1.sys Bluescreen
1. Jak sprawdzić dokładnie napięcia,
2. Aida32 i Everest nie pokazują nic w Czujnik
3. Jaki byś polecił inny zasilacz bo i tak go chce wymienić ale muszę wiedzieć ile kasy zbierać, bo na razie to ciężko z kasą wiadomo wakacje.
4 Może to pomoże Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
2. Aida32 i Everest nie pokazują nic w Czujnik
3. Jaki byś polecił inny zasilacz bo i tak go chce wymienić ale muszę wiedzieć ile kasy zbierać, bo na razie to ciężko z kasą wiadomo wakacje.
4 Może to pomoże Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
dxgmss1.sys Bluescreen
SlawekD pisze:1. Jak sprawdzić dokładnie napięcia,
Sprawdz jeszcze napięcia w biosie bo na 5 linii jest złe. Wchodzisz do biosu wybierasz PC Health Status i spisujesz napiecia z +3.3V, +5V oraz +12V.
SlawekD pisze:Jaki byś polecił inny zasilacz bo i tak go chce wymienić ale muszę wiedzieć ile kasy zbierać, bo na razie to ciężko z kasą wiadomo wakacje.
Tutaj musisz poczekać na wypowiedzi innych, ja ze sprzętem aktualnie jestem nie na czasie

Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
dxgmss1.sys Bluescreen
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Proszę, nie bardzo wiedziałem co spisać więc zrobiłem zdjęcie.
________________________________________________________________________________________________________
Po uruchomieniu komputera SpeedFan wyglądał następująco Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników potem temperatura była 45-47*C
Co może oznaczać Temp 2?
________________________________________________________________________________________________________
Po uruchomieniu komputera SpeedFan wyglądał następująco Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników potem temperatura była 45-47*C
Co może oznaczać Temp 2?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
dxgmss1.sys Bluescreen
Temp2 będzie opisane w oknie wyżej, tam gdzie jest pasek przewijania. Przejedź nim w górę i zobaczysz co program oznaczył jako Temp2.
-
- Reklama