Jasne ze tak odrauz powiem Ci tak,wymienie Ci parych tytułów i co z tego ? Bo za jakiś czas pobiore jakąś inna i ona mi nie pójdzie pewnie ,ale jeśli spytałeś to grzecznie odpowiem mam pare gierek w swojej bibliotece które nie chodzą minowicie :
-Resident Evil 5 wgl sie nie włacza za słaba grafa
-Venetica takie ściny ze szok
-Metro 2033 szćiny maskara
-Gothic 4 odpaliłem i to natyle ^^ reszty nie widziałem
-Black Site Area 51 sćina jak nie wiem
-ogólnie pobrał bym jakieś nowinki mam taką zajebistą ( określenie fajnej to nie bluzg .patrz słownik) gierke z tego roku wyszła dokładnie pod koniec marca na kolejną odsłone czekałem 8 lat na tej karcie moge zapomniec ogólnie zeby w ną pograć.[ Age of Wonders III] Jestem urodzonym strategiem kocham te gry

A teraz coś o mnie kupiłem karte za ostatnią kase mam 19 lat hcodze jeszcze do technikum ,mieszkam w skromnej rodzinie "jak sam sobie czegoś nie kupie to mi nikt nie kupi" zasilacz moge jeszcze kupić jakoś kase bym załatwił ale na nowego kompa mnie nie stać

. I jeszcze coś pod koniec lipca kończą mi się ważność testów z prawka wiec musze je zdać w tym roku napewno nie bede miał kasy na nowy komp moge wiec co nieco w nim zmodernizować wdłg. mnie wystarczy karta i zasilacz ram 3gb styka a procek dobry

.
Tyle od siebie Damian
-- 05 cze 2014, 19:06 --I teraz pewna rzecz ta opcjia nad która myslałes czyli ze ram nie pasuje , to jest nie prawda, spytałem pewnej osoby i ram jest bez znaczenia karta moze byc ddr3 a ram ddr2 i spokojnie powinna działać wiec ten mit to odpada