Witam
Szukam dobrego komputera do gier i do ogólnej pracy(przeglądanie internetu)
Chciałbym, żeby posłużył mi kilka lat bez konieczności rozbudowywania.
Jaki mi polecicie?
Komputer +/- 2000zl
- LupeR
Komputer +/- 2000zl
Witam.
Bardziej na + , jak nie to pomyślimy jak tu okroić zestaw
Moja propozycja:
Procesor => Intel CORE i5-4460 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Płyta główna => Gigabyte GA-B85M-D3H => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
RAM => GoodRam PLAY 4 GB 1600MHz CL9 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Grafika => MSI GTX 750Ti Gaming OC => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
HDD => WD Caviar Black 1TB 64MB => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Napęd => Samsung SH-224DB/BEBE => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zasilacz => Aerocool VP-450 450W 80+ => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Obudowa => Zalman Z1 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Razem => 2119 zł.
Złożenie zestawu i wysyłka kurierem za 1 zł.
1. Do wybranego zestawu trzeba dorzucić do koszyka usługę => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
2. Wpisać kod promocyjny => VXW8NJNXKE.
Bardziej na + , jak nie to pomyślimy jak tu okroić zestaw

Moja propozycja:
Procesor => Intel CORE i5-4460 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Płyta główna => Gigabyte GA-B85M-D3H => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
RAM => GoodRam PLAY 4 GB 1600MHz CL9 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Grafika => MSI GTX 750Ti Gaming OC => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
HDD => WD Caviar Black 1TB 64MB => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Napęd => Samsung SH-224DB/BEBE => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zasilacz => Aerocool VP-450 450W 80+ => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Obudowa => Zalman Z1 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Razem => 2119 zł.
Złożenie zestawu i wysyłka kurierem za 1 zł.
1. Do wybranego zestawu trzeba dorzucić do koszyka usługę => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
2. Wpisać kod promocyjny => VXW8NJNXKE.
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
-
Komputer +/- 2000zl
Dzięki na pewno skorzystam
a np nie mógłbym tu zamontować swój dysk (Samsung 500gb/R54/16M HD502HI)? i karty gf9600gt 1024m ddr2 128b? Karta wydaje mi się że nie jest zła i wystarczy mi do gierek typu bf3 czy cs;go

- LupeR
Komputer +/- 2000zl
Teraz mi o tym mówisz że masz swój dysk i kartę graficzną?
Jak będę miał trochę czasu to jeszcze raz złoże komputer bez tych podzespołów, masz jeszcze jakieś niespodzianki dla mnie?
Jak będę miał trochę czasu to jeszcze raz złoże komputer bez tych podzespołów, masz jeszcze jakieś niespodzianki dla mnie?

- LupeR
Komputer +/- 2000zl
Procesor => Intel Core I5 4690 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Chłodzenie CPU => SilentiumPC Fera 2 HE1224 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Płyta główna => MSI B85-G43 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
RAM => Crucial Ballistix 2x4 1600MHz CL9 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Grafika => z poprzedniego zestawu
HDD => z poprzedniego zestawu
Zasilacz => Thermaltake Smart SE Modular 530W => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Obudowa => Zalman ZALMAN Z3 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Razem => 1970 zł.
Chłodzenie CPU => SilentiumPC Fera 2 HE1224 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Płyta główna => MSI B85-G43 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
RAM => Crucial Ballistix 2x4 1600MHz CL9 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Grafika => z poprzedniego zestawu
HDD => z poprzedniego zestawu
Zasilacz => Thermaltake Smart SE Modular 530W => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Obudowa => Zalman ZALMAN Z3 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Razem => 1970 zł.
-
Komputer +/- 2000zl
Dzięki. jutro zamawiam 
-- 29 wrz 2014, 18:47 --
A jeszcze jedno pytanie. Musze zamawiac takze paste pod procka czy oni za darmo nakładają?

-- 29 wrz 2014, 18:47 --
A jeszcze jedno pytanie. Musze zamawiac takze paste pod procka czy oni za darmo nakładają?
- djarta
- Kontaktowanie:
Komputer +/- 2000zl
Najlepiej jakbyś zamówił, koszt to ok ~35 zł a starczy Ci na pare ładnych lat:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Komputer +/- 2000zl
Na forach czytałem, że morele net strasznie długo paczka idzie i pozamieniane części przychodzą czy to prawda? Np zamówię lepszy procesor a przyjdzie słabszy..
- djarta
- Kontaktowanie:
Komputer +/- 2000zl
Mają dużo zamówień, czasami może jakaś nie jasność się trafić, ale przecież masz prawo i bez jakichkolwiek problemów jeżeli owa sytuacja zaistnieje wymienią Ci.
Możesz jak chcesz kupić ten sam sprzęt w esc.pl:
Możesz jak chcesz kupić ten sam sprzęt w esc.pl:
-
- Reklama