Witam poszukuję dla córki 7 lat laptopa konwertowalnego.
Czy taka konstrukcja jest jeszcze opłacalna w granicach 1000-1200 zł?
HP TouchSmart tm2
Procesor : Intel i5 quad-core (chyba niskonapięciowy)
RAM : 8GB
HDD : 640GB
Ekran : dotykowy, 1280x800
Komputer jest z systemem Windows 7
Oczywiście w porównaniu do oktualnych sprzetów w cenie ok. 1500 zł?
Laptop konwertowalny HP TM2 czy się opłaca?
-
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Core i5? Chyba jakiś stary w tej cenie. Aż mi ta specyfikacja nie pasuje, za dobra na tą cenę.
- leon1956
ogniotrwaly pisze:Procesor : Intel i5 quad-core (chyba niskonapięciowy)
Coś z tym procesorem chyba nie tak . Przynajmniej w/g tego co HP podaje w specyfikacji HP TouchSmart tm2 Notebook PC
Kod: Zaznacz cały
http://www.hp.com/ctg/Manual/c02060084.pdf
cosik_ktosik też ma wątpliwości
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .
-
Już kiedyś szukałem, ale miałem jeszcze kod produktu i nr seryjny i w HP wyszlo, że taka konfiguracja jest najmocniejsza jaka wyszła. dodatkowo w cenie jest zewnętrzne chyba DVD.
Tylko pytanie, czy taki już kilkuletni sprzęt w stosunku do nowych konstrukcji przy cenie 1000 zł jest opłacalny biorąc pod uwagę różne jego wady typu rozdziałka ekranu, błyszczący ekran itp.
-- 17 paź 2014, 09:30 --
Witam ponownie
kurcze nikt nie pomoże? Bo nie wiem co mam zrobić... brać i ryzykować już kilkuletni sprzęt bez gwarancji czy odpuścić i szukać czegoś sensownego za normalne pieniądze?
-- 17 paź 2014, 12:16 --
Sprawdziłem tą konfigurację i jest opisana w tym artykule Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
pytanie tylko czy ta konfiguracja może rywalizować z konwertowalnymi opartymi na atomie? np transformerem?
Tylko pytanie, czy taki już kilkuletni sprzęt w stosunku do nowych konstrukcji przy cenie 1000 zł jest opłacalny biorąc pod uwagę różne jego wady typu rozdziałka ekranu, błyszczący ekran itp.
-- 17 paź 2014, 09:30 --
Witam ponownie
kurcze nikt nie pomoże? Bo nie wiem co mam zrobić... brać i ryzykować już kilkuletni sprzęt bez gwarancji czy odpuścić i szukać czegoś sensownego za normalne pieniądze?
-- 17 paź 2014, 12:16 --
Sprawdziłem tą konfigurację i jest opisana w tym artykule Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
pytanie tylko czy ta konfiguracja może rywalizować z konwertowalnymi opartymi na atomie? np transformerem?
-
- Reklama