Myszka X7 X-738K Mouse Editor Oscar - jak ją ustawić?

Wszystkie sprawy związane z samym sprzętem komputerowym
Zunri

Użytkownik

Myszka X7 X-738K Mouse Editor Oscar - jak ją ustawić?

Post16 paź 2009, 15:50

Witam,dzisiaj kupiłem sobie mycha nazwa taka jak w temacie i potrzebuje kogoś co się zna na rzeczy żeby pomógł mi ja ustawić żeby chodziła na najwyższych detalach oto screen.

@EDIT Mam problem bo gdy np przesunę myszkę na lewo w csie lekko podnoszącą ją do góry np na prawą stronę to ona tak jakby mi zamula i idzie na lewo wie ktoś jak to naprawić
Chodzi mi o to że mam mało miejsca i czasem jak myszkę podnoszę lekko do góry żeby zrobić np szybki obrót w prawo to ona zostaje na lewej stronie.

Teraz już wiem jak wam to wytłumaczyć xD mam małego sensitiva i mało miejsca i np jak chce spojrzeć w csie do góry czy ktoś np nie jest na gali to czasem robię takie ruchy że podnosząc myszkę do góry lekko ją przesuwam i widzę a tutaj jak tak zrobię to ona zamiast przejść mi na prawo to zostaje na lewo i kabel se tak telepie .

Obrazek
Ostatnio zmieniony 17 paź 2009, 13:55 przez me@djohnsc, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: korekta tytułu

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Problem Myszka X7 X-738K Mouse Editor Oscar

Post16 paź 2009, 17:05

Zunri pisze:Mam problem bo gdy np przesunę myszkę na lewo w csie lekko podnoszącą ją do góry np na prawą stronę to ona tak jakby mi zamula i idzie na lewo wie ktoś jak to naprawić
Chodzi mi o to że mam mało miejsca i czasem jak myszkę podnoszę lekko do góry żeby zrobić np szybki obrót w prawo to ona zostaje na lewej stronie.

Teraz już wiem jak wam to wytłumaczyć xD mam małego sensitiva i mało miejsca i np jak chce spojrzeć w csie do góry czy ktoś np nie jest na gali to czasem robię takie ruchy że podnosząc myszkę do góry lekko ją przesuwam i widzę a tutaj jak tak zrobię to ona zamiast przejść mi na prawo to zostaje na lewo i kabel se tak telepie .

Niestety nic z tego nie rozumiem.
Musisz opisać swój problem jeszcze raz.
Zunri pisze:podnosząc myszkę do góry

Czyli unosisz ją do góry, tak, że nie dotyka powierzchni podkładki ?

Zunri

Użytkownik

Re: Problem Myszka X7 X-738K Mouse Editor Oscar

Post16 paź 2009, 18:54

seba problem myszki zostaw mnie juz wiem co muszę zrobić ;D poprawić kable bo mi zawadzają i dlatego bo są nowe :D

btw bardziej mi zależy żebyś mi pomógł ostawić myszkę żeby chodziła na najwyższych detalach w grach typu Counter-Strike

Awatar użytkownika
Saszapl

Użytkownik

Re: Problem Myszka X7 X-738K Mouse Editor Oscar

Post17 paź 2009, 11:43

W ustawieniach rozdzielczości myszki nie musisz nic zmieniać. Musisz sam sobie dostosować podczas gry ;)
Pod right button najlepiej zostawić right button
Pod middle button też zostaw middle button
i następnie ustawiasz sobie co chcesz miec pod czwartym i piątym przyciskiem (jeżeli trochę sobie surfujesz w necie to możesz ustawić sobie Dalej i Wstecz). W CS'ie będziesz mógł ustawić sobie bindy pod nimi (MOUSE4 i MOUSE5)
np.

Kod: Zaznacz cały

bind "mouse3" "ak47;m4a1;hegren;primammo;vesthelm;defuser;"
bind "mouse4" "vesthelm;primammo;defuser;hegren;flash;"
bind "mouse5" ""deagle;secammo;vesthelm;hegren;defuser;"

Kod: Zaznacz cały

klikasz scrolla i masz m4/kałacha, granat, amunicje, kevlar z hełmem i defa
klikasz mouse4 i dokupujesz kevlar z hełmem, amunicje, defa, granat i flash
klikasz mouse5 i masz  deagla,  amunicje do niego. kevlar+hełm, granat i defa

Na początku przetestuj sobie na jakiej czułości bedze Ci się najlepiej grało. Nikt Ci nie powie na jakiej rozdzielczości się najlepiej gra bo każdy powie Ci coś innego.

• Reklama

Wróć do „Sprzęt komputerowy”