Screen MHDD co zrobić z uszkodzonymi sektorami
-
Witam przez ostatnie dwa lata miałem spokój ze swoim system ale ostatnio zaczęły się dziać rożne rzeczy(błędy odczytu przy nagrywaniu, nie mogłem scandisciem przy uruchomieniu systemu sprawdzić partycji zatrzymywało się na 13%) wiec postanowiłem trochę poszperać i znalazłem taki program MHDD i sprawdziłem dysk otrzymałem takie wyniki jak na załączonych zdjęciach i nie wiem co dalej z tym zrobić proszę o pomoc Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówDostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówDostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Według mnie dysk ma sporą ilośc niestabilnych sektorów oczekujących na remampowanie oraz niekorygowalne błedy które wskazują na uszkodzenie powierzchni dysku. Poczekaj jednak na specjalistów w tej dziedzinie 

Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Parametry 197 i 198 są równe, a więc wygląda na to, że to sektory uszkodzone logicznie. zerowanie powinno im tutaj pomóc, do wykonania także w MHDD. Instrukcja zerowania w MHDD
-
Dzieks za pomoc zgram co sie uda jeszcze na płyty i będę działał coś w temacie pozdrawiam
-
- Reklama