Witam . Mam zamiar kupić nowy komputer stacjonarny do 2000 zł w 100 % do nowych gier takich jak black obs , gta 4 , gothic 4 czy the sims 3 . Kompa mam zamiar kupić z allegro a w ostatecznośći gdzieś w Rzeszowie np Media Mart . Proszę was o podanie linków z allegro.pl oczywiście od jakiegoś dobrego i zaufanego sprzedawcy
Ostatnio zmieniony 13 mar 2011, 11:09 przez greh, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód:Poprawa tytułu
Media Markt bym odradzał. Lepiej samemu złożyć. Za dwa tysiące z MM, kompa będziesz musiał szybko ulepszać, a sam tego nie zrobisz, bo z pewnością będą plomby.
Czterordzeniowy procesor, wydajna karta graficzna, porządna płyta główna, szybki dysk 500GB, 4GB pamięci, dobry zasilacz, nagrywarka i obudowa. Jeśli chciałbyś więcej wyjaśnień to pisz. smile_prosty.gif
aron990 pisze:Nie potrafię złożyć kompa . Chce gotowca z allegro
Jest lepsze rozwiązanie. Nie musisz samemu składać w domu, wybierz cześci w sklepie typu esc.pl i tam możesz się dogadać że dostarczą ci już poskładanego.
a masz system operacyjny do tego kompa bo mam dostęp do oryginałów jak byś potrzebował w razie w dobrej cenie mogę i poskładać ewentualnie jak chcesz wszystko jest do dogadania