Chce zmienic karte graf planuje przeznaczyc od 500-700zl, obecnie mam eah4870 z ktora mam problemy.
obena konfiguracja komp
plyta asus p5qdeluxe
procek 3ghz e8400
ram a-data 2x1gb 800
zasilacz chieftec 600w
Pytanie czy wogole zmieniac karte graf jezeli tak czy sama karta wystarczy.
Zmiana karty graficznej
- seba86mu
Zmiana karty graficznej
Nic ponad Radeon HD 6850 nie ma sensu brać do tej konfiguracji:
=> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Nawiązując do Twoich problemów z głośnym wentylatorem karty:
=> problemy/blue-screen-78-c-w-spoczynku-hd-4870-t24272.html
może zamiast kupować nową kartę graficzną lepiej zainwestować mniejszą kwotę w porządne używane chłodzenie do Twojej obecnej HD 4870:
Arctic Accelero Twin Turbo => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Twoja obecna karta graficzna jest dobrze wkomponowana w zestaw i na dzisiejsze czasy oferuje jeszcze całkiem niezłą wydajność.
Natomiast, jeżeli chcesz uzyskać zdecydowaną wydajność w grach i odpalać najnowsze tytuły w najwyższych ustawieniach graficznych odkładaj na nowy zestaw. Zasilacz masz ok, więc przyda się do nowego zestawu.
=> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
kamil22 pisze:obecnie mam eah4870 z ktora mam problemy.
Nawiązując do Twoich problemów z głośnym wentylatorem karty:
=> problemy/blue-screen-78-c-w-spoczynku-hd-4870-t24272.html
może zamiast kupować nową kartę graficzną lepiej zainwestować mniejszą kwotę w porządne używane chłodzenie do Twojej obecnej HD 4870:
Arctic Accelero Twin Turbo => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Twoja obecna karta graficzna jest dobrze wkomponowana w zestaw i na dzisiejsze czasy oferuje jeszcze całkiem niezłą wydajność.
Natomiast, jeżeli chcesz uzyskać zdecydowaną wydajność w grach i odpalać najnowsze tytuły w najwyższych ustawieniach graficznych odkładaj na nowy zestaw. Zasilacz masz ok, więc przyda się do nowego zestawu.
-
Zmiana karty graficznej
a wiec pojde za Twoja rada i zmienie chlodzenie. Wybralem to Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników jak zamontuje napisze swoja opinie co do pracy
-
- Reklama