SpyShelter Pro bez anty-keyloggera.

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

SpyShelter Pro bez anty-keyloggera.

Post17 lip 2025, 12:09

SpyShelter Pro obecnie chroni przed różnymi zagrożeniami i nie ma w nim ochrony przed keyloggerami. W związku z tym zainstalowałam sobie KeyScrambler, który chroni niektóre* przeglądarki, przed odczytywaniem znaków wpisywanych przy użyciu klawiatury. Dzisiaj aktywowałam HIPS, w Comodo Internet Security Premium, w edycji darmowej i włączyłam w nim tylko ochronę przed keyloggerami. Czy powinnam odinstalować KeyScrambler, raczej nie ma konfliktu?

Aha, SpyShelter Pro chroni przed różnymi zagrożeniami, kontroluje procesy (integralność systemu), kontroluje integralność plików, ma centrum kontroli aplikacji, ma dostęp do wszystkich uruchamianych programów, chroni kamerę i mikrofon, oraz zabezpiecza przed niechcianymi zrzutami ekranu, itp.

* Nie wiem czy chroni wszystkie, czy tylko wybrane, czy bardziej popularne. :mrgreen:
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”