Witam
Opisze na początku co i jak:
Problem mam oczywiście z dźwiękiem. Mam tylko dźwięk gdy w winampie, w ustawieniach output->directsoundoutput-> i w device zamiast podstawowy sterownik dźwięku zmienię na realtek ac 97 w winampie muzyka, czy filmy słychać ok. Niestety tylko w winampie. Nie mam głosu ani na stronach youtube, ani nawet podstawowe dźwięki Windowsa nie słychać, podsumowując tylko w winampie słychać dźwięki.
W menedżerze urządzeń nie ma żadnych wykrzykników, a w panelu sterowania w dźwiękach wszędzie jest napisane - brak urządzeń audio. Pomagał mi cosik_ktosik, który dal mi sterowniki do chipsetu i karty dźwiękowej (niestety nic nie pomogło) ściągnąłem te -
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (sterowniki do chipsetu) a do karty te:
http://www.hotfix.pl/infusions/pro_down ... hp?did=212 Niestety coś jest nie tak, ściągałem sporo sterowników, dowiadywałem się trochę tu i tam, ale nikt mi niestety nie pomógł, mam nadzieje, ze tutaj uzyskam odpowiedz, jak sprawić by w moim komputerze śmigał dźwięk.
typ procesora: AMD Athlon XP , 2000 MHz (15 x 133) 2400+
nazwa płyty głównej: Gigabyte GA - 7VA v2.0 (5PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio)
mikroukład płyty głównej : VIA VT8377A Apollo KT400A
karta dźwiękowa: Realtek ALC655 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller
system : windows xp professional
Z góry dziękuje za pomoc
P.S. Jeśli będą jakieś do mnie pytania to przepraszam, ale będę mógł odwiedzić to forum dopiero jutro po południu)
Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam cosik_ktosik, który mi dużo pomagał