Start --> Panel sterowania --> Opcje zasilania:

W razie dalszych problemów:

XMan pisze:Dobrze że jeszcze nie zaktualizowałem, nie zainstalowałem![]()
Z tego co czytam/widzę z Windows 10 bywają różne problemy.
Mają wydać nowe aktualizacje...
Po nich jeszcze zapewne będą następne
rokko pisze:Przyjadę z marketu to zobaczę co da się z tym zrobić.
Darom82 pisze:Kalashnikov a Ty może wiesz jak wyłączyć można OneDrive w windows 10 ? Znalazłem coś takiego, ale nie mogę sobie z tym poradzić. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Pobrałem pliki Disable_SkyDrive_Integration i Enable_SkyDrive_Integration i oba te pliki mają rozszerzenie .reg i próbowałem je uruchomić ale nie usuwają mi OneDrive ani tego nie wyłączają. Jak to wyłączyć ?
Wyłącz onedrive w systemie Windows 10
Od onedrive wciąż zawarte w systemie Windows 10 , nie można całkowicie odinstalować to jednak nadal można ją wyłączyć :
1. Kliknij prawym przyciskiem myszy ikonę onedrive w obszarze powiadomień (dół - prawo) , a następnie wybierz "Ustawienia"
2.Kliknij przycisk " Rozłącz onedrive " w zakładce Ustawienia
3.Postępuj zgodnie z instrukcjami , aby odłączyć onedrive z konta Microsoft
Po wyłączeniu , żaden z onedrive synchronizowane pliki na komputerze . Należy pamiętać jednak, być może trzeba będzie usunąć wszystkie treści nadal zapisane w folderze onedrive .
Automatycznie uruchom usługę OneDrive,gdy zaloguję się do systemu Windows
Darom82 pisze:Nadal niewiem jak to OneDrive wyłączyć bo po angielsku to mi nic nie mówi, nie znam angielskiego. W obszarze powiadomień też nie mam ikonki OneDrive. Jak to wyłączyć żeby tego nie było nigdzie ? Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości