posiadam lptop HP pavilon DV7 system Win7, dzis wyswietlil mi sie raport bledu pliku sysdata.xml
oraz nie wiem czy to jest z tym zwiazane ale grafika na ekranie wyswietla mi inne kolory i widac taka lekka siateczke .
Czy moze ktos wyjasnic co robic?
Blad pliku sysdata.xml
- seba86mu
Blad pliku sysdata.xml
wowo pisze:oraz nie wiem czy to jest z tym zwiazane ale grafika na ekranie wyswietla mi inne kolory i widac taka lekka siateczke
Pokaż screena oraz zdjęcie ekranu.
Podaj odczyty temperatur z programu => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (screen okna programu)
Kombinowałeś coś ostatnio ze sterownikiem karty graficznej ?
Molestowałeś laptopa grami itp ?
Laptopa użytkujesz na płaskiej twardej stabilnej powierzchni, tak aby wokół obudowy był swobodny przepływ powietrza oraz żeby otwory wentylacyjne nie były zablokowane ?
-
Blad pliku sysdata.xml
nie kombinowalem ze sterownikami ani nie gram w gry,laptop dlugo pracuje w necie ok 12 h na dzien i to tylko tyle.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
to jest tapeta z ekranu widoczne takie rozmycia
to jest tapeta z ekranu widoczne takie rozmycia
- seba86mu
Blad pliku sysdata.xml
wowo pisze:to jest tapeta z ekranu widoczne takie rozmycia
Zaznacz strzałkami na screenie gdzie są te rozmycia, bo nic nie widzę podejrzanego.
Dodatkowo zrób zdjęcie tego samego pulpitu aparatem, aby mieć porównanie screena i zdjęcia, bo to może jakiś problem z matrycą, a wtedy na screenie tego widać nie będzie.
-
Blad pliku sysdata.xml
to bedzie chyba matryca bo juz raz byl u naprawy wymieniano ramke obudowy matrycy, obraz byl wtedy caly bialy.
w poniedzialek dzwonie do serwisu bo jest gwarancja,zobaczymy co powiedza .
Myslalem ze moze to cos zwiazane z tym plikiem , ale gdy ruszam lekko matryca to obraz raz jest lepszy raz gorszy.
Narazie dziekuje za pomoc.
w poniedzialek dzwonie do serwisu bo jest gwarancja,zobaczymy co powiedza .
Myslalem ze moze to cos zwiazane z tym plikiem , ale gdy ruszam lekko matryca to obraz raz jest lepszy raz gorszy.
Narazie dziekuje za pomoc.
-
Blad pliku sysdata.xml
Witam, mam ten sam problem.. :/
z : Mini051013-05.dmp
a także : sysdata.xml
I mam może z dwie, 3 gry zainstalowane na komputerze, a gdy gram to CPU wynosi od 50 do 95%.
wie ktoś jak te błędy naprawić i zmniejszyć zużycie procesora?
-- 13 maja 2013, 19:42 --
tutaj mam zdjęcie z programu HWMonitor Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
z : Mini051013-05.dmp
a także : sysdata.xml
I mam może z dwie, 3 gry zainstalowane na komputerze, a gdy gram to CPU wynosi od 50 do 95%.
wie ktoś jak te błędy naprawić i zmniejszyć zużycie procesora?
-- 13 maja 2013, 19:42 --
tutaj mam zdjęcie z programu HWMonitor Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Reklama