Witam.
Czy miniaturowy odbiornik MINIX jest w stanie skutecznie zastąpić komputer? Zależy mi na bardzo funkcjonalnym rozwiązaniu, które mnie nie rozczaruje i nie będę żałował wydanych pieniędzy.
Pozdrawiam.
Miniaturowy odbiornik MINIX ?
- LupeR
instruktorweb pisze:Czy miniaturowy odbiornik MINIX jest w stanie skutecznie zastąpić komputer?
A o jaki model chodzi? ale raczej nie, jest android, pełno aplikacji, przeglądarka ale co do jakości obrazu to pewnie nie jest za ciekawie, ale kto co lubi.
instruktorweb pisze:Zależy mi na bardzo funkcjonalnym rozwiązaniu, które mnie nie rozczaruje i nie będę żałował wydanych pieniędzy.
Nie wiemy czego oczekujesz więc...?
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
- zfixowany
Zależy mi na bardzo funkcjonalnym rozwiązaniu, które mnie nie rozczaruje i nie będę żałował wydanych pieniędzy.
A co dla Ciebie jest funkcjonalnym rozwiązaniem? Pytasz czy zastąpi Ci komputer, ale nie precyzujesz do czego jest Ci to potrzebne? Chcesz przeglądać sieć, grać w gry, oglądać filmy? Za dużo ogólników w Twoim pytaniu.
Inna sprawa, że raczej średnio jeżeli chodzi o zastąpienie komputera, w jakiejkolwiek dziedzinie.
-
- Reklama
Wróć do „Telewizja cyfrowa TV-Sat, DVB-T”