brak internetu. Zdalne urzadzenie nie akceptuje połaczenia.
- ZiNGO
- Kontaktowanie:
Witam. Mam mały problem. Podczas korzystania z internetu znikł mi sie ten internet. Kiedy diagnozuje wyskakuje mi taki błąd: zdalne urządzenie lub zasób nie akceptuje połączenia. Resetowalem ruter i konfigurowalem na nowo ale to nic nie dało. Nie mam wgl dostępu do internetu na żadnej przeglądarce ani w żadnych programach typu gg czy antywirus. Problem wyskoczyl mi dzien po tym jak zainstalowalem wersje próbna kaspersky internet security. Odinstalowalem ale problem został i nie wiem w czym tkwi problem. Proszę o porady

- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Sprawdz może program do dokładnego usuwania kasperskiego:
Ewentualnie zrób przywracanie systemu z przed instalacji
Kaspersky Lab Products Remover
Ewentualnie zrób przywracanie systemu z przed instalacji

Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- ZiNGO
- Kontaktowanie:
Robiłem przywracanie systemu i wybrałem punkt przed instalacja taki: windows update: aktualizacja krytyczna. Ale nie pomoglo. Spr tym programem i dam znać.

- XMan
Problem wyskoczyl mi dzien po tym jak zainstalowalem wersje próbna kaspersky internet security. Odinstalowalem ale problem został i nie wiem w czym tkwi problem.
Przywracanie systemu z wcześniejszą datą kiedy było OK nie działa ?
Dokładnie przeczyszczony komputer ?
Zobacz jeszcze ten poradnik:
http://www.hotfix.pl/naprawa-polaczenia ... s-a387.htm
- ZiNGO
- Kontaktowanie:
Przywracanie systemu do czasu kiedy wszystko było ok nic nie pomoglo. Zrobilem wszystko wg poradnika i nadal to samo. Na początku przez komendy w cmd i nic. To spróbowałem przez ten drugi program w poradniku ale tez nic i nadal to samo..
-- 09 mar 2014, 23:23 --
-- 09 mar 2014, 23:57 --
Teraz wyskakuje mi inny błąd: wystapily problemy z łącznoscia przy użyciu modemu szerokopasmowego. Ale w polu status zauważyłem jedną rzecz. Adres Mac w polu WAN jest taki sam jak mój Mac z mojego PC. Zaś adres Mac w polu Lan i Wireles jest juz inny niż mój Mac. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Ma ktoś jakieś nowe pomysły bo juz 4 dzień nie mam internetu
-- 10 mar 2014, 00:05 --
Jeszcze wspomne ze mam radiowke. Na kominie posiadam urządzenie TP-Link WA5210G od którego idzie kabel RJ-45 do injectora w a wtyczke poe p zaś od injectora z wtyczki Lan idzie kabel RJ-45 do rutera Tp-Link WR743ND. Ruter mam ustawiony na tryb AP Router i od niego idzie kabelek z portu Lan do PC.
-- 09 mar 2014, 23:23 --
-- 09 mar 2014, 23:57 --
Teraz wyskakuje mi inny błąd: wystapily problemy z łącznoscia przy użyciu modemu szerokopasmowego. Ale w polu status zauważyłem jedną rzecz. Adres Mac w polu WAN jest taki sam jak mój Mac z mojego PC. Zaś adres Mac w polu Lan i Wireles jest juz inny niż mój Mac. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Ma ktoś jakieś nowe pomysły bo juz 4 dzień nie mam internetu

-- 10 mar 2014, 00:05 --
Jeszcze wspomne ze mam radiowke. Na kominie posiadam urządzenie TP-Link WA5210G od którego idzie kabel RJ-45 do injectora w a wtyczke poe p zaś od injectora z wtyczki Lan idzie kabel RJ-45 do rutera Tp-Link WR743ND. Ruter mam ustawiony na tryb AP Router i od niego idzie kabelek z portu Lan do PC.

-
- Reklama