Cham, to ten potrącony, który mimo przeprosin, obraża drugiego łysego.
Ulewy latem, potrzebne, czy lepiej niech dominuje słońce?
A czy B?
- stukot
A czy B?
Żyjemy według zasady prób i błędów, to jest wolna wola, gdy ludzie nie wiedzą wszystkiego.
Co lepsze mysz optyczna, czy laserowa, która wymaga dobrej podkładki?
Co lepsze mysz optyczna, czy laserowa, która wymaga dobrej podkładki?
Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
- stukot
A czy B?
Lepszy większy monitor, z większą rozdzielczością, chociaż doceniam też mały monitor, z mniejszą rozdzielczością, bez obrazu jak żyleta, bo mam taki przy starszym kompie z XP i Zorin OS. W zasadzie to: ,,monitorek", jak powiedział kurier, gdy mi go przyniósł lata temu...
Mysz dla graczy, coś czego się dobrze używa, czy coś niedocenianego, bo jest się niedzielnym graczem?
Mysz dla graczy, coś czego się dobrze używa, czy coś niedocenianego, bo jest się niedzielnym graczem?

Pozdrawiam, Joanna
- Gedo
A czy B?
Mysz dla graczy, to coś czego się dobrze używa.
Jeśli chodzi o koszta użytkowania komputera, to - Jeden komputer do codziennego używania energooszczędny, a drugi do okazjonalnego grania, czy jeden komputer uniwersalny do wszystkiego, ale żeby można było na nim czasami grać?
Jeśli chodzi o koszta użytkowania komputera, to - Jeden komputer do codziennego używania energooszczędny, a drugi do okazjonalnego grania, czy jeden komputer uniwersalny do wszystkiego, ale żeby można było na nim czasami grać?
Świadomość nikła, a naiwność zwykła.
- stukot
A czy B?
Według mnie jest lepszy uniwersalny komputer, czyli do surfowania w necie, grania w gry, nie za bardzo wymagające. Sama mam dwa kompy, jeden z Windows 10, drugi z XP i Zorin OS, tego drugiego używam w celu rekreacyjnym.
Pozdrawiam, Joanna
- stukot
A czy B?
Zawsze coś do chrupania, niekoniecznie zdrowe.
Zamioculcas Zamiolistny- kwiatek który nigdy Wam nie zakwitł, czy zakwitł choć jeden raz, mimo że był w złym stanie?

Zamioculcas Zamiolistny- kwiatek który nigdy Wam nie zakwitł, czy zakwitł choć jeden raz, mimo że był w złym stanie?
Pozdrawiam, Joanna
-
- Reklama