Eh, bogaci bywają skąpi i bardziej skrupulatni od biednych, którzy muszą się liczyć z każdym groszem.
Wymiana części w komputerze stacjonarnym, raz na kilka lat, coś zbytecznego czy mrzonka? Bo wszystko jest zbyt drogie?
A czy B?
- Gedo
A czy B?
Wymiana części w komputerze stacjonarnym, to inwestycja na przyszłe lata. Markowy zasilacz może przedłużyć żywotność całego osprzętowania. Lepszy dysk daje komfort. Sprawniejszy procesor może dać nawet oszczędności.
Żarówki - świetlówki energooszczędne, czy ledy?
Żarówki - świetlówki energooszczędne, czy ledy?
Świadomość nikła, a naiwność zwykła.
- Gedo
A czy B?
śmietana
Cebula słodka do sałatek, to troszkę osolona i odczekana i sok odlany, czy osolona też lekko i ściskana mocno - do użycia od razu?
Mama zawsze kroiła surową drobno cebulę do sałatek warzywno jajecznych, ale to zawsze było - czekaj, do jutra, aż się przegryzie. A ja nauczyłem się ściskania i zawsze było od razu
Cebula słodka do sałatek, to troszkę osolona i odczekana i sok odlany, czy osolona też lekko i ściskana mocno - do użycia od razu?
Mama zawsze kroiła surową drobno cebulę do sałatek warzywno jajecznych, ale to zawsze było - czekaj, do jutra, aż się przegryzie. A ja nauczyłem się ściskania i zawsze było od razu

Świadomość nikła, a naiwność zwykła.
- stukot
A czy B?
Cebula słodka do sałatek, chyba osolona też lekko i ściskana mocno- do użycia od razu.
Lepiej odnóżki trzykrotki wsadzić od razu do zbyt dużej doniczki czy małej, z której potem trzeba ową roślinę przesadzić?
Lepiej odnóżki trzykrotki wsadzić od razu do zbyt dużej doniczki czy małej, z której potem trzeba ową roślinę przesadzić?
Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
- stukot
A czy B?
Eh, chyba prędzej można wygrać w lotto. (Znając moje szczęście prędzej kupię szczęśliwą zdrapkę i wygram z 20 złotych.)
Aglanomea roślina, którą trzyma się w cieniu czy jednak z dostępem do światła?
Aglanomea roślina, którą trzyma się w cieniu czy jednak z dostępem do światła?
Pozdrawiam, Joanna
- stukot
A czy B?
Eh, chyba gorzej jest wleźć w jeżyny... (Dawno temu chodziłam po lesie, w pobliżu mojej miejscowości i musiałam przedzierać się przez gęste jeżyny.)
Dziupla bociana czarnego w lesie, rzadki czy częsty widok?
Dziupla bociana czarnego w lesie, rzadki czy częsty widok?
Pozdrawiam, Joanna
- stukot
A czy B?
Zabić muchę, zwłaszcza wielką, to okrucieństwo.
Prezent w postaci malutkiego kaktusa, coś uroczego, czy kłopotliwego, bo prędzej czy później padnie? (Już to przerabiałam.)
Prezent w postaci malutkiego kaktusa, coś uroczego, czy kłopotliwego, bo prędzej czy później padnie? (Już to przerabiałam.)
Pozdrawiam, Joanna
-
- Reklama