Wiedźmin zproblem z uruchomieniem

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj
Awatar użytkownika
samel15

Użytkownik

Post30 lis 2013, 18:38

Witam otóż grałem sobie w Wiedźmina przeszedłem niecałą połowę i gdy dziś próbowałem go odpalić zaczął wyskakiwać błąd komputer nie spełnia minimalnych wymagań gry. Wie ktoś może co może być tego powodem. Laptop Lenovo y 580 core i7, gtx 660m 4gb ram gra działała na najwyższych ustawieniach.
Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze od innych.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post30 lis 2013, 23:57

Witam, zobacz czy w menedżerze urządzeń sterowniki są całe i nie sypnęło się coś.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
samel15

Użytkownik

Post02 gru 2013, 12:41

W menedżerze urządzeń raczej nic nie widać ale od kilku dni mi się pokazywał problem ze sterownikiem tages protection będzie on wyłączony bo powoduje destabilizację systemu, usunąłem ten sterownik za pomocą jakiegoś programiku który znalazłem w sieci. To coś z tym bo po reinstalacji znowu wyskoczył ten komunikat ale odinstalowanie tego tages nie przynosi rezulatatów.

-- 02 gru 2013, 13:41 --

Problem rozwiązałem przez przywrócenie systemu do najstarszego punktu na razie działa ;)
Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze od innych.

Awatar użytkownika
Melania

Użytkownik

Post13 gru 2013, 15:45

Mój brat też miał taki problem, ale do tej pory nie działa. Czy przywrócenie systemu to jedyne, co Ci zadziałało?

• Reklama

Wróć do „Gry”