Wiedźmin zproblem z uruchomieniem
- samel15
Witam otóż grałem sobie w Wiedźmina przeszedłem niecałą połowę i gdy dziś próbowałem go odpalić zaczął wyskakiwać błąd komputer nie spełnia minimalnych wymagań gry. Wie ktoś może co może być tego powodem. Laptop Lenovo y 580 core i7, gtx 660m 4gb ram gra działała na najwyższych ustawieniach.
Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze od innych.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Witam, zobacz czy w menedżerze urządzeń sterowniki są całe i nie sypnęło się coś.
- samel15
W menedżerze urządzeń raczej nic nie widać ale od kilku dni mi się pokazywał problem ze sterownikiem tages protection będzie on wyłączony bo powoduje destabilizację systemu, usunąłem ten sterownik za pomocą jakiegoś programiku który znalazłem w sieci. To coś z tym bo po reinstalacji znowu wyskoczył ten komunikat ale odinstalowanie tego tages nie przynosi rezulatatów.
-- 02 gru 2013, 13:41 --
Problem rozwiązałem przez przywrócenie systemu do najstarszego punktu na razie działa
-- 02 gru 2013, 13:41 --
Problem rozwiązałem przez przywrócenie systemu do najstarszego punktu na razie działa

Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze od innych.
- Melania
Mój brat też miał taki problem, ale do tej pory nie działa. Czy przywrócenie systemu to jedyne, co Ci zadziałało?
-
- Reklama