helloł nie chce mi sie czytać twoich bredni xmanie przepraszam ciebie ale się z tobą nie zgodzę procesor celeron 2,6 ghz nie stanowi problemu dla win 7 ultimate 32 bit który sam posiadam/łem na celeronie 2,4 ghz podkręconego do tej częstotliwości... nie licząc że teraz mam pentium 4 2,8 ghz podkręconego do trzech

to i tak to nie jest problem tylko jeszcze trzeba minimum 1,5 gb ram'u ddr co łatwo nabyć nawet ze złomowiska za 5 zł bo ludzie to wyrzucają.
po za tym koniec wsparcia xp to nie problem ! wystarczy zadbać o naszą softwarową ochronę np. AVast, malvarebytes anti malvare,ccleaner,free registry cleaner adw cleaner i żaden wirus nie wejdzie a jak wejdzie to go wykasujesz jak jakiś wirus coś wpisze w rejestr to rejestr oczyścisz!
ja żyję z xp'kiem na swoim kompie i sobie radze raz na 2 tygodnie robię takie pełniuśkie czyszczenie i ostatnio właściwie dziś aktualizowałem avasta !
pierwsze zdanie wypowiedziałem niczym gladiator

ale to nie zmienia faktu że koniec wsparcia nie stanowi problemu i słyszałem plotki że Chińczycy kontynuują wsparcie bo 50% ludzi lub ponad ma xp'ka w ich kraju .