Smartfon do 700 zł
-
Smartfon do 700 zł
Jakiego z tych 3 smartfonów wybrać Samsung Galaxy s3,Samsung galaxy note n700,Lg l90?
Ostatnio zmieniony 16 lis 2014, 18:51 przez LupeR, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: delikatna korekta tytułu
Powód: delikatna korekta tytułu
- LupeR
- LupeR
Smartfon do 700 zł
Nie będę zgadywał, nie jestem ekspertem z tej dziedziny aby móc z czystym sumieniem wybrać za Ciebie zwycięzce. Zobacz jeszcze myPhone LUNA bo to całkiem ciekawa propozycja w tej cenie 

Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
- rokko
- Kontaktowanie:
Smartfon do 700 zł
Do wszystkiego jak chcesz to budżet musisz mieć znacznie większy, przynajmniej 1k, w tej cenie nic ciekawego nie mam do zaproponowania, chyba że weźmiesz smartfona na abonament u jednego z operatorów, wtedy w tej cenie można już dostać dobry sprzęt "do wszystkiego".
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
Smartfon do 700 zł
a co w tej cenie byś polecił?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Smartfon do 700 zł
A może ASUS ZenFone5? Wchodzi właśnie na rynek w tej cenie.
-
Smartfon do 700 zł
tak Wchodzi właśnie druga generacja zenfonów, od stycznia, premiera ma być na targach CES.
Ja bym poczekał bo to dobry telefon, tylko bateria słaba. zresztą poczytaj sobie opinie o nim na
podobno lepiej niż zenfon 5 wypada coolpad F1
Ja bym poczekał bo to dobry telefon, tylko bateria słaba. zresztą poczytaj sobie opinie o nim na
Kod: Zaznacz cały
telchina.pl/asus-f145.html
podobno lepiej niż zenfon 5 wypada coolpad F1
-
- Reklama